Hasib Den Vol video

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -zexaFoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

-zexaFoN

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-zexaFoN
Sitedeki yetkilerimi kullanarak konuyu kapatıyorum video iceriği bana ve diğer arkadaşlara hakaret ediyor sen benim nerden biliyorsun şişko oldugumu'da böyle konusuyorsun git önce adam ol öyle gel

çok güldüm ya ;) Adam haklı adama o kadar laf ediyorsunuz küfür diyorsunuz o zaman sizde çekin bi movie görelim :)

çok asabisin,agresif,sinirli neden acaba :(

Allah çarpsın bu bebeler mal. Yemin ederim mal. Lafda cs oyuncuları ama cs oynamayı bilmekden başka her işe yarıyor. Çıkmış 2 tane dangalak video ya bunlarda babası gibi sanki şak şak yapıyor.

vote 5 knk xd

Allah çarpsın bu bebeler mal. Yemin ederim mal. Lafda cs oyuncuları ama cs oynamayı bilmekden başka her işe yarıyor. Çıkmış 2 tane dangalak video ya bunlarda babası gibi sanki şak şak yapıyor.
sn ana rahmindeyke nannen ilişkiye girdi herhal

Al işte :D Daha yazmasını bilmeyen veled-i zina :D Ne beklersin ki :D

Küfür kesin yasaktır !

çok güldüm ya ;) Adam haklı adama o kadar laf ediyorsunuz küfür diyorsunuz o zaman sizde çekin bi movie görelim :)

çok asabisin,agresif,sinirli neden acaba :(
bu mod arkadaşın modluğu ne işe yarıyor acaba yorum atarak geciyorsun böyle

Sitedeki yetkilerimi kullanarak konuyu kapatıyorum video iceriği bana ve diğer arkadaşlara hakaret ediyor sen benim nerden biliyorsun şişko oldugumu'da böyle konusuyorsun git önce adam ol öyle gel

Konu kilitlenmiştir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri