Hangi Rap'çiyi Neden Seviyorsun SaGoPa & CeZa & SaNSaR & Fuat & İstanbuL Attack Vb ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeqaL` <3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

LeqaL` <3

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LeqaL` <3
Dediğim gibi beyLer işde başLayın bakaLım neLer Çıkacak ..

Ben BaşLıyorum Rap'ç, pEk Ayırmam ama Sagopa daha bi hoş qeLiyor ceza'nın hızLı oLmasına şarkıLarını hiç kekeLemeden güzeL konuşması hoşuma gidiyor koLeRa ' nın bazı sözLeri çok hoşuma gidiyor vb böyLe beyLer biRde sizLerden dinLeyeLim ..

CEza ama bunu antek bölumune acsaydın ?

ya ceza kım ya ceza'nın sarksında anlam bulabılıyormusunuz sarkısının adı bıle cıns cıns SAGOPA KAJMER ::...

ßence Sagopa Kajmer.Çünkü şarkıLarı ßenim yaşam tarzıma hitap edio ve zevkle dinLiyorum . Ceza ise şarkıLarını çok hızLı sesLendiriyo.0yüzden şarkılarında sadece meLodisini anLıyaßLiyorum ;)

Tek kelımeyLe Saqopa Kajmer ..

Gerisi YaLan

Not : Bu benım Fıkrım .. .

saqopa Kajmer rapin alasını yapıyor yunus abimin önünde saygıyla eğiliyorum iyi ki varsın yunus abi.:D

Sagopa Kajmer Tek gider ama İstanbuLAttack sağLam qüzeL oda

ya ceza kım ya ceza'nın sarksında anlam bulabılıyormusunuz sarkısının adı bıle cıns cıns SAGOPA KAJMER ::...

Al işte yaa ..
Hangi Rap'çiyi neden seviyorsun sorusuna Ceza 'yı neden sevmediğini söyleyerek başlıyor..
Senin cevabın Hangi Rap'çiyi neden sevmiyorsun sorusuna uyar...
Ama sen anlayamadığın için çok görmüyorum sana ....

BeyLer Amacım Burada PoLemik & Kavga Yaratmak DeiL Sadece Neden Sevdiğinizi SöyLerseniz Yeter BaşkaLarını İğnemeyeLim LütFen ..

Ve Ayrıca BeyLer Bütün Bu SanatçıLar Bizim SanatçıLarımız Başka üLkenin değiL Ona göRe yoRumLarınızı Yapın ..

Geri