Hamsi Kuşu

Durumu:

Almeria

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye Platin Üye
Katılım
7 Kas 2009
Mesajlar
17,322
Beğeniler
0
Favori Oyun
Meslek
Discord
İsim
Feedback: 0 / 0 / 0


Malzemeler
- 1 kg. hamsi balığı
- 1 adet soğan
- 2 adet domates (Kabuğu soyulmuş, ince kıyılmış)
- ½ bağ maydanoz
- 2,5 su bardağı Ayçiçek Yağı
- Tuz
- Karabiber
- 3 adet yumurta (Çukur kaba konulup, çırpılmış)
- 1 su bardağı Un

Süre:25 dk - 6 Kişilik
Yapılışı
Bir kap içinde soğanı, domatesi, maydanozu iyice karıştırın. Avuç içine 3 balığı alın. Derileri içe gelecek şekilde açın.

Hazırladığınız malzemeden ceviz büyüklüğünde parçaları balıkların üzerlerine koyun. Malzemenin üzerine 3 balık daha koyun. Una bulayıp bir kenara bırakın.

Tavada ayçiçek yağını kızdırın. Unladığınız balıkları yumurtaya bulayıp, tavanın içine yerleştirin. Alt üst çevirerek kızartın. Yeşil salata yaprakları üzerinde servis yapın.
 


 

 
Üst