Half-Life Model Viewer kullanımı resimli anlatım(beceremeyenler için)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berdun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
resmi programla kuculttukden snra bmp yapıp kaydettıkden snra half lıfe model viewer de aacarken ;;

error loadıng .BMP texture. hatası verıyor

vermemesi lazım peki şunu yaptın mı easy thumbnails yukardan settings de max widht max height yazıyo ya onunda yanında resize yazıyo onu stretch to fit yapıp makeye bas ve ondan sonra 256 renkli işlemli bmp formatına çevir :)

vermemesi lazım peki şunu yaptın mı easy thumbnails yukardan settings de max widht max height yazıyo ya onunda yanında resize yazıyo onu stretch to fit yapıp makeye bas ve ondan sonra 256 renkli işlemli bmp formatına çevir :)

tmm kardeşim jpeg kaydedıyomsm :D saol quzeL payLasım.!

Kardesm bisi sorucam. Ben bu Dosyayı yani hand'i duzenledım. BMP dosyası yaptım ama genede olmadı cıktı. Yardım edermsn :S Resmn ustune geldgmde Öğe Türü: BMP yaziyor :S Yardım pls. +rep vericem olursa.

Kardesm bisi sorucam. Ben bu Dosyayı yani hand'i duzenledım. BMP dosyası yaptım ama genede olmadı cıktı. Yardım edermsn :S Resmn ustune geldgmde Öğe Türü: BMP yaziyor :S Yardım pls. +rep vericem olursa.

256 işlem formatlı bmp dosyası yaptın demi

Paylaşım için teşekkürler :)

Saol kardsm artk Nette Skın Aramak Zorunda dqLm ama ogrenmem gerkn bazı SeyLer daha war :D

teşekkürler

Eline sağlık kardeşim artık bende yapabiliyorum :)

Konu Gerekli Yere Taşınıp Sabitlenmiştir İyi Forumlar.

eyw saol paylasım ıcın

Paylaşım için sağol.

Berdun Kardeşim süper bir skin yaptım sağol eğer begenirsem paylaşıcam :) AK47 süper oldu ankaragüclüler için

Hocam efsane oldu valla konu :)

Geri