17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
Malzemeler
- 6 su bardağı tavuk suyu
- 1 kahve fincanı buğday
- 1 kahve fincanı mısır
- 2 yemek kaşığı margarin
- 2 baş soğan
- 1 adet limon
- Biraz tavuk eti
Süre:40 dk - 6 Kişilik Yapılışı Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar. Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin. 2 baş soğanı da çok ince doğrayın. Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin. 6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin. Biraz tavuk etini içine didikleyin. Hepsini iyice pişirin. Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun.
- 6 su bardağı tavuk suyu
- 1 kahve fincanı buğday
- 1 kahve fincanı mısır
- 2 yemek kaşığı margarin
- 2 baş soğan
- 1 adet limon
- Biraz tavuk eti

Süre:40 dk - 6 Kişilik Yapılışı Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar. Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin. 2 baş soğanı da çok ince doğrayın. Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin. 6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin. Biraz tavuk etini içine didikleyin. Hepsini iyice pişirin. Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun.