20
EXE RANK
`korkunc` `FENA`
Fexe Kullanıcısı

Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, siyah-beyazlı takımın dün akşam UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Rus ekibi Alania Vladikavkaz'ı 3-0 yendiği maçta kaptan Guti Hernandez ile yıldız futbolcu Hugo Almeida'nın attıkları gollerden sonra yaptıkları sevinç gösterisinin medyada geniş bir şekilde yer aldığı ve kamuoyunda da memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.
Konu hakkında siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine demeç veren Guti, Türkiye'yi ve Beşiktaş'ı sevdiğini göstermek istediğini ifade ederek, "Beşiktaş kaptanı olduğum için hem gelen şehit haberlerine üzüldüğümü hem de yeni sezonda ilk çıktığım maçta attığım gol sonrası taraftarlarımıza Türkiye'yi ve kulübümü sevdiğimi, bayrağı öperek göstermek istedim" şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ın üçüncü golünü kaydettikten sonra asker selamı vererek kamuoyunun takdirini toplayan yıldız futbolcu Hugo Almeida ise askerlerin şehit olmalarına üzüldüğünü dile getirerek, "Askerlerin şehit olmalarına çok üzüldüm. Onların yanında olduğumu, yakınlarının acısını anladığımı belirtmek için asker selamı verdim" diye konuştu.
İSTANBUL / DHA