0
EXE RANK
rejuav
Fexe Kullanıcısı
- GTA IV -
- Sistem Gereksinimleri -
Minimum sistem özellikleri:
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı mb'ı: 256 MB
Doldurduğu Alan: 16 GB
İşletim Sistemi: Windows XP -Vista (Xp = SP3 //////// Vista = SP1)
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
Ram: 1.5 GB RAM
Normal sistem özellikleri:
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870
Ekran Kartı mb'ıı: 512 MB
Dolduracağı Alan: 18 GB
İşletim Sistemi: Windows XP -Vista
İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz / AMD Phenom X3 2.1 GHz
Ram: 2 GB RAM
Dipnot ; Oyun Torrent'dir indirdiğiniz küçük kb'lık dosyayı sakın oyun diye aldanmayın bir torrent progr*****z olması lazım (utorrent) vb. Torrent progr*****z varsa indirdiğiniz dosyadan direk, Torrent indirime geçiçektir.. Seeder'i en yüksek olanı araştırdım buydu arkadaşlar gayet hızlı.
Şahsi görüşüm ; Hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biri oynamadıysanız kesinlikle oynayın derim, bu kadar gerçekçi bu kadar gerçek hayata uygun bir oyun görmedim örneğin bi kaç örnek vereyim..
- Polislerle veya başka birileriyle çatışırken arabanızın benzin deposuna mermi gelince veyahut motora araba çalışmıyor biraz denemeniz lazım zorlamanız falan
- Çok şiddetli bir şekilde çarparsanız ön cam kırılıyor ve ön camdan dışarı fırlıyorsunuz..
- Yolda giderken bi araba size çarparsa topallıyorsunuz bi süre yerden kalkmak zor oluyor ve o arabanın o köşesinde büyük bi kan oluyor
- ve daha bir çok sayamadığım özelliklik kesinlikle denemenizi öneriyorum..

- Sistem Gereksinimleri -
Minimum sistem özellikleri:
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı mb'ı: 256 MB
Doldurduğu Alan: 16 GB
İşletim Sistemi: Windows XP -Vista (Xp = SP3 //////// Vista = SP1)
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
Ram: 1.5 GB RAM
Normal sistem özellikleri:
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870
Ekran Kartı mb'ıı: 512 MB
Dolduracağı Alan: 18 GB
İşletim Sistemi: Windows XP -Vista
İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz / AMD Phenom X3 2.1 GHz
Ram: 2 GB RAM

Kod:
[url]http://isohunt.com/download/56697365/GTA+IV.torrent[/url]
Dipnot ; Oyun Torrent'dir indirdiğiniz küçük kb'lık dosyayı sakın oyun diye aldanmayın bir torrent progr*****z olması lazım (utorrent) vb. Torrent progr*****z varsa indirdiğiniz dosyadan direk, Torrent indirime geçiçektir.. Seeder'i en yüksek olanı araştırdım buydu arkadaşlar gayet hızlı.
Şahsi görüşüm ; Hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biri oynamadıysanız kesinlikle oynayın derim, bu kadar gerçekçi bu kadar gerçek hayata uygun bir oyun görmedim örneğin bi kaç örnek vereyim..
- Polislerle veya başka birileriyle çatışırken arabanızın benzin deposuna mermi gelince veyahut motora araba çalışmıyor biraz denemeniz lazım zorlamanız falan

- Çok şiddetli bir şekilde çarparsanız ön cam kırılıyor ve ön camdan dışarı fırlıyorsunuz..
- Yolda giderken bi araba size çarparsa topallıyorsunuz bi süre yerden kalkmak zor oluyor ve o arabanın o köşesinde büyük bi kan oluyor

- ve daha bir çok sayamadığım özelliklik kesinlikle denemenizi öneriyorum..