'Gözümüze uyku girmiyor'

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17
EXE RANK

Almeria

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Almeria
Beşiktaş'ın yeni transferleri Mehmet Akyüz ile Mustafa Pektemek dün basının önüne çıkıp, samimi itiraflarda bulundular: Bir an önce İnönü'ye çıkmak istiyoruz.
Kara Kartal’ın yeni transferleri Mehmet Akyüz ve Mustafa Pektemek dün basın mensuplarının önüne çıktı ve soruları yanıtladı. Tayfur Havutçu’nun büyük umut bağladığı iki futbolcu da ağız birliği etmişçesine, “Bir an önce İnönü Stadı’na çıkmak istiyoruz” dedi. “İstanbul’a eğlenmeye değil, futbol oynamaya geldim” diyen Mehmet Akyüz, “Beşiktaş’ta uzun süre futbol oynayacağımı düşünüyorum. Forma kapmak güç, ancak başaracağım. Beşiktaş taraftarı sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da en iyi taraftarları arasında... İlk maçını heyecanla bekliyorum. İlk hedefim Beşiktaş’ta değişmez isimlerden biri olmak, sonrasında A Milli Takım’a adımı yazdırmak” ifadesini kullandı.

‘Belediye’yi yeneceğiz!’

Gençlerbirliği’nden 4 milyon Euro karşılığında transfer edilen Mustafa Pektemek ise, “Taraftarlarımızın beklentilerini boşa çıkarmamak için çok çalışıyoruz. Geçen sezon sakatlığım nedeniyle hazırlıklarda bulunamamıştım. Bu yüzden biraz yorgunluk oluyor. Ancak dert değil, çalışmak işimiz... Ligde genellikle İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a şansım tutuyor. Neredeyse Belediye’ye her maçta golüm var. Beşiktaş’ın da tam tersi şansı tutmuyor. Benim yardımımla bunu aşacağız! Forma korkum yok, bu büyük yarışın içerisinde ben de olacağım” diye konuştu.

Geri