20
EXE RANK
` La[S]T.# ~ @FENA ;;
Fexe Kullanıcısı
İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan forması giyen Gennaro Gattuso'nun gözünde yaşadığı problemle mücadele ettiği belirtildi.FIFA.com'da yer alan röportajında, 9 Eylül'de oynanan Lazio maçında takım arkadaşıNesta ile çarpışması sonucu gözüne darbe alan ve göz hareketlerini kontrol eden sinirler ile ilişkili bir hasar meydana gelen oyuncu: "Bu çarpışma benim hatam değildi ama benim bir hastalığımı keşfetmeme yardımcı oldu." şeklinde konuştu."Lazio maçında 20 dakika oynadım ve tam bir kabustu. Sarhoş gibiydim. Zlatan Ibrahimovic'i 4 tane görüyordum." şeklinde konuşan 33 yaşındaki oyuncunun rahatsızlığı ile ilgili konuşan AC Milan kulüp doktoru: "Bu tür rahatsızlıklar yüzde 25 kendiliğinden ortaya çıkar ve 2-6 ay içerisinde yine kendiliğinden düzelir." sözlerini kullandı.Futbol benim her şeyim diyen Gattuso: "Üç ay önce doktorlar bana bir daha futbol oynamama ihtimalim olduğunu söylerken şimdi durumun böyle olmadığını söylediler ve ben belki de hayatımın en önemli mücadelesine giriyorum. Çok şanslı bir adamım.""Sağlığım ve kariyerim açısından oldukça korkutucu bir dönemdi. Şimdi testlere girdim ve daha sakinim. Şmdi mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğim. Soyunma odasının önemli bir parçası olduğumu düşünüyorum ve burada futbol oynayınca kendimi iyi hissediyorum." şeklinde konuşan Gattuso: "Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Önceden 3 tane görüyordum ama şimdi iki tane görüyorum." dedi.Antrenman yapabildiğini ancak henüz net göremediği için maça çıkamadığını belirten orta saha oyuncusu: "Şu anda e-mail göndermem, televizyon izlememi araba sürmem ve çocuklarımı okuldan almam bile çok zor görünüyor." şeklinde konuştu.Cerrahi bir operasyon geçirmeden önce 4 ay daha beklemesi gerektiğini vurgulayanGattuso sözlerini: "Önemli olan şey normal hayata dönmek ve bu her şeyden daha zor." diye tamamladı.