'Gördüğünüz gibi ben burdayım'

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
fft1mm1496422.jpg

Her transfer sezonunda adı özellikle İtalyan takımlarıyla anılan Diego Lugano, söylentilere son noktayı çarpıcı sözlerle koydu. Lig TV’ye konuşan Uruguaylı savunmacı, “5 senedir, hep aynı konu, dönüp dolaşıp soruluyor. Her sezon sonunda böyle haberler çıkıyor. Bu haberler yoğunluk olarak İtalya’dan geliyor, bunun farkındayım. Demek iyi işler yapıyor ve takımıma katkıda bulunuyorum ki, kulüpler ismimi duyuyor ve teklif yapıyor. Benim katkımla takım iyi yere geliyor, bu da bana teklif olarak dönüyor. Ancak benim Fenerbahçe ile sözleşmem var. Bu teklifler benim için sadece ekstra motivasyon. 5 yıldır sürekli bu söylentiler oluyor ama gördüğünüz gibi ben buradayım” dedi.
Futboldan anlayan görür!
Şike soruşturmasına da değinen Lugano, “Geçen sene çok zorlu maçlar oynadık. Futboldan biraz anlayan, adil şekilde maçları izleyen biri, ne olursa olsun hak ederek, sonuna kadar mücadele ederek kazandığımızı, ölüm-kalım maçları oynadığımızı görür. Bu yaşananlar, Türk futboluna uluslararası arenada çok büyük zarar verdi. Copa America’da bana sürekli, “Lugano bunlar gerçek mi” diye soruldu. Yaşananlar herkesin dilindeydi. Türk futbolu prestij kaybetti. Üzerindeki bu kötü imajı silmesi zaman alacaktır. Bu konuda taraftarımızı kutlamak ve teşekkür etmek istiyorum. Zor bir süreç yaşadık. Belirsizlik had safhadaydı. Kimsenin bir şey bilmediği noktada, taraftarlar sonuna kadar takımının arkasında durdu. Yaptıkları eylemlerle iyi günde de, kötü günde de takımın yanında olduğunu bir kez daha gösterdiler. Zor zamanlarda taraftarların böyle eylemleri olmalı ki, futbolcular kendilerini güvende hissetsin. Bu nedenle taraftarımızı bir kez daha kutluyor ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Geri