4
EXE RANK
Faik Küçükali
Fexe Kullanıcısı
Sarı-Lacivertliler'in Kamerunlu futbolcusu Henri Bienvenu Sarı-Lacivertli taraftarlara, “Düşüşte olduğumun farkındayım. En kısa zamanda kendimi toparlayıp gollerimle döneceğim” mesajını gönderdiSon haftalardaki formsuz görüntüsü ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Henri Bienvenu taraftara seslendi. FBTV’nin sorularını yanıtlayan Kamerunlu futbolcu, “Sezon başında hedefleri olan bir takıma geldim. Buradaki adaptasyon sürecimi hocalarımın
ve arkadaşlarımın yardımı ile atlattım. Ancak sonrasında bir düşüş yaşadığımın farkındayım ve bunu aşmak için çabalıyorum. En kısa zamanda kendimi bulmuş, alışkın olduğum bir şekilde gollerimle ve sahadaki tüm mücadelemle takımıma katkıda bulunmak istiyorum” dedi. Bienvenu, 3-1 kazandıkları Gaziantepspor maçı içinse, “Arka arkaya yaşanan puan kayıplarının ardından, geri düştüğümüz bir karşılaşmayı kazanmak bizim için son derece olumlu. Gaziantepspor maçı bizim için çok önemli bir galibiyet oldu” ifadesini kullandı.‘Son derece dikkatli olmalıyız’Bienvenu bugün oynanacak kupa maçına yönelik olarak ise “Konya Torku maçı için ciddiyet ile çalıştık. İlk dakikadan itibaren dikkatli olmamız gerektiğini biliyoruz. Kupa maçlarının her türlü sonucu olabiliyor. Alt ligden gelen takımlar, üst liglerdeki takımlara sürpriz yapabiliyorlar. Bu yüzden son derece konsantre şekilde hazırlandık” diye konuştu.