Golden`ARME| CLAN RC GEL AİM RECOİL :D :D

0
EXE RANK

tekilace06

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
tekilace06
Evet arkdaşlar Scolda çoğu kişi bilir.
Golden`ARME|Clan RC'sini paylaşıyorum.
Alias kodu yoktur. gereksiz kodlar yoktur.
ee daha ne duruyorsun indir dene gel !

Link : Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: n1.rar

Paylaşim İçin Teşekkürler

teşekkürler deniyecem

golden armenin orjinal clan rc olsaydı bu clan adının g sını bıle duyuramazdı gerkeksız seyler paylasmayın ya biraz saydı barı orj dme kardes deneyın de be......
ayıp vllla kınıyorum sızı cocukları kandırıyorsunuz

nedıon sen ya

bilip bilmeden konuşma

arkadaslar ben GOLDEN`ARME|esuba ınternette bakınırken gordum seyırcı kalmak ıstemedım bu arkadas kım onuda bılmıyorum bızım GOLDEN`ARME team olarak orj kullandıgımız bı rc felan yok zuee denen arkadas yanlıs yapmıs oraya koydugu rc de neyse bılmıorum bız kımseye suan kullandıgımız yada daha onceden kullandıgımız cfg yada rc vermedık. kımse ınanmasın bu rc GOLDEN`ARME nın rc sı deıldır .

yaw bırakın cfg rc tartısmasını bunlar basıt seyler benım her forumda yuzlerce fake cfg katmıslar onlarlamı urasacaz yanı :s esuba o clanda eskı bır arkadas vardı epeyı gecmıs zaman benı tanıyor clanda sorsana balyozun bı aralar eskı bır arkadası varmıs o nerde onu sor bana ulassın la ozlemısım :d gelsınde 2 lafın belını kırarız

Paylaşım İçin Teşekkürler..!

balyoz kardes o senın arkadasın kım nıckını yazarsan bıseyler soyleye bılırım arkadasının kım oldugunu bılmeden kıme ne dyıcem :D

qL & HF TŞK EYW :D

Geri