GiresunSpor T.Direktörü Bahri Kaya'dan istifa açıklaması..

4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'in açıklamalarının ardından istifa eden Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya sessizliğini bozdu..
bahriKaya_basin03.jpg

Vali Dursun Ali Şahin'in, "Bu hoca beni kızdırıyor. 7 tane oyuncu getirmişiz oynatılmıyor. Bu hoca canımı sıkıyor" şeklindeki açıklamalarının ardından dün akşam istifa kararı alan Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya'nın istifadan geri adım atması için yönetimin ikna çabası sonuç vermedi.

Giresunspor'un haftasonu Göztepe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yardımcı antrönerlerle çıkarken, Giresunspor yönetimi ise teknik direktör Bahri Kaya ile kulüp binasında uzun süre toplantı gerçekleştirdi. Yaklaşık 5-6 saat süren toplantı sonunda nihayi kararını açıklayan Bahri Kaya istifadan geri adım atmadığını söyledi.

Valinin yaptığı bu türlü açıklamaların ardından teknik direktörlük kariyerini ezdirmeyeceğini ifade eden Kaya, "Bir ilin valisinin bu şekilde açıklamaları beni hayal kırıklığına uğrattı. 40 yıldır varolduğum bu camiada bu şekilde bir açıklamanın ardından bana kendi isteğimle istifa etmek düşerdi. Ancak şunu ifade etmeliyim ki Giresunspor camiasını, taraftarını ve bugüne kadar emeği geçmiş olanları asla unutmayacağım" dedi.

Giresunspor'dan istifa eden Kaya'nın yarın kulüpte futbolcularla vedalaştıktan sonra ayrılacağı öğrenildi.

Geri