~ Girenin Ağzı Açık kaLıyoR...

1
EXE RANK

~ nokafejn

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ nokafejn
# [FONT=Century ***hic]-EFENDI OLACAKSIN , her zaman en çok tutulan efendiliktir.
Bak yüzüklerin efendisi'ne nasıl gişe yaptı ? Olay YÜZÜKTEMİ mi ? Hayır . . EFENDİLİKTE
smile.gif
[/FONT]​
[FONT=Century ***hic]
# [/FONT]Beni sert biLirLer ama bide şu var; beni hayata bağLayan bi sen, bide kubar..

# Ben Aslında ; Şizofren DeğiLiz..

[FONT=Century ***hic]# Bu Gün Bi Degişiklik Olsun İstedim , Simit Sαrαyınα Mαrtı Fırlαttım..!![/FONT]​

[FONT=Century ***hic]# Şafak Baskını Yedirdin Bana , Birazda Kafam Güzeldi Aslında , Memur Tam Kelepceyi Vuracaktı ki Bana, Bi Dakka Abi "OKUYOM BEN YAA" (:

[/FONT]

[FONT=Century ***hic]# Bak İstiyorsan Eğer Atayım Adımı Ölüme Doğru ; Ölüm Aşkı Değil Sadece SensizLiği Doğurur..[/FONT]
[FONT=Century ***hic]
# Hangi Bıcak Keser Şimdi Benim Biriken Hıncımı ; Hangi Olay Geri Getirir İnsanlara Olan İnancimi ?
[/FONT]

[FONT=Century ***hic]# O Kadar Şanssız Bir İnsanım Ki , Hiç Bir Sevgilimin Babası " Al Şu Parayı ve Kızımın Peşini Bırak " Demedi..
smile.gif
))
[/FONT]

[FONT=Century ***hic]# ne müsLüm Ne Ferdi Kimse αnLαmαdı şu derdi Sen söLe güLLü αbLα NEREDEN SEVDIM O ZALIMI
smile.gif
))
[/FONT]

[FONT=Century ***hic]# Uydurma masaLLarLa kandırıLmış ufak çocukLarız bizLer , Ondandır kurarız böyLe şizofrenik hayaLLer ;D[/FONT] [FONT=Century ***hic]
[/FONT]​
[FONT=Century ***hic]

# Attığım İlk Adım Sıkıntılarla Geldi ; Bi Baktım Tavan Arasında Yalnızlık Krizlerim..
[/FONT]

Geri