Ghost Alanlarin Cilesi , Aciyoruz Sizlere (Forum Konusmalari)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rashbang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

rashbang

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
rashbang
1) xairosk (MAL-1)

2 Haftalık Aldım Cok Memnunum ... Aklınızda Param Yattı Acaba Ya Kacarsa Gibi Sorular Olmasın ... Nadir Kardeşimden Allah Razı Olsun O saat İlgilendi ve Hazırladı Şimdi Ban Yemekten Kafam Donuyor 2-3 Saniyede Karşı Basedeyim Teleport Gibi Aşırı Hızlı Speed Var Caps-Lock Tuşuna Basılı Tutunca Calışıyor... Benim Merak Ettiğim Anti Local Ban Varmı ? Varsa Ebedi ( Allah izin verirse ) Programı Satın Alıcağım ... Emeği Gecen ve ozellikle SirSwagger Kardeşime cok Teşekkur Ediyorum...

- NADIR :

Guzel yorumlarınız icin hepinize tesekkur ederim sizler olmasaniz bizde olmazdik siz bukadar desteklemeseydiniz bukadar iyisini basaramayacaktik hepiniz sagolun, AntiBan simdilik projemizde yer almıyor ama bidahaki surumde ilgilenecegiz tavsiyeniz icin tesekkur ederiz butun musterilerime iyi oyunlar

2) warlqm_yeter (MAL-2)

Tebrik Ederim Nadir usta Program cok profsyonel sekilde ayarlanmış
herkese tavsiye ederim. başlar başlamaz adamların basesindeyim speed hackle

- NADIR :

tesekkur ederim kardesim

3) ZHVKAJRL (MAL-3)

cok guzel ve kolay kullanılır bir program. muşteri ile zaten 1e1 diyalog icerisinde. Başarıların dev***** dılerım nadir abi

- NADIR :

tesekkur ederim kardesim

4) aLpat0 (MAL-4)

Nadir Bey Msn ekledm ama 2 qundur yoksunuz

- NADIR :

Haftanın hergunu MSN deyim.

Acil durumlar harici

5) rebell (MAL-5) nadir kardes indirimler icin teşekkur ediyorum para ayarlıcaz inş. ama satışlar hala minimum 2 hafta yazıyor 1 haftada oluyormu ?

- NADIR : Duzelttim kardesim listeyi

DN ; daha neler neler var gh icin adama kardes , abi , kanka diyenler hepinize sesleniyorum malsiniz

:drool::drool::drool::drool::drool::drool:​

Dogru ganga :D Napcan yalaka alayı :D

ßunlar ne ki nadırın ozel profılıne gır mıllet nerdeyse ***unu wercek :D

[quote="-Heads Master`s |]2 Haftalık Aldım Cok Memnunum ... Aklınızda Param Yattı Acaba Ya Kacarsa Gibi Sorular Olmasın ... Nadir Kardeşimden Allah Razı Olsun O saat İlgilendi ve Hazırladı Şimdi Ban Yemekten Kafam Donuyor 2-3 Saniyede Karşı Basedeyim Teleport Gibi Aşırı Hızlı Speed Var Caps-Lock Tuşuna Basılı Tutunca Calışıyor... Benim Merak Ettiğim Anti Local Ban Varmı ? Varsa Ebedi ( Allah izin verirse ) Programı Satın Alıcağım ... Emeği Gecen ve ozellikle SirSwagger Kardeşime cok Teşekkur Ediyorum...

Emeğine Sokam o itin Seninde Beynini Sikim Biz Sigara Alıcak Para bulamıyoruz Bunlar Nadiri Zengin ediyo Şaka gibi amk ....!![/QUOTE]
+++++++

pehhh kingler sizi

Ya valaha acıyorum babalarının kıcından ter akıtarak kazandıgı paraları bu şerfsiz ite veriyolar. Yazık bunların analarına babalarına acıyorum.

Alayı Yalakalık Yapıyor

Nadirin İt sürüleri :)

Bizim uLkedikiler biLegiine guvenmıyor Anca HıLe Ondan hiLe sıralamasında :D bası cekıyoz (: De diek Nadiri Bi Gorsem yoLda valla olduresıye doverdım Adam ArjantıLı adamdan alıyor Bızım turkLere satıyor hıLeyı :))

off off off :D

valla bebek bu veletlerin hepsi ya :D:D

[quote="-Heads Master`s |]2 Haftalık Aldım Cok Memnunum ... Aklınızda Param Yattı Acaba Ya Kacarsa Gibi Sorular Olmasın ... Nadir Kardeşimden Allah Razı Olsun O saat İlgilendi ve Hazırladı Şimdi Ban Yemekten Kafam Donuyor 2-3 Saniyede Karşı Basedeyim Teleport Gibi Aşırı Hızlı Speed Var Caps-Lock Tuşuna Basılı Tutunca Calışıyor... Benim Merak Ettiğim Anti Local Ban Varmı ? Varsa Ebedi ( Allah izin verirse ) Programı Satın Alıcağım ... Emeği Gecen ve ozellikle SirSwagger Kardeşime cok Teşekkur Ediyorum...

Emeğine Sokam o itin Seninde Beynini Sikim Biz Sigara Alıcak Para bulamıyoruz Bunlar Nadiri Zengin ediyo Şaka gibi amk ....!!
[/QUOTE]

İçme Sigara o zaman ;D;D;D

Yeni EkLemeLer yap Mustafa İstersen konuya

mallar kasacaklar sanki king olacaklar birisi anlıcak banlıcak olan gene babasına annesine gecelere kadar çalışıp getirdiği paraya olucak diyelimki king bile oldular en iyi clan en iyi oyuncu bile olsan hilen bir gün mutlak anlaşılmıcakmı türk milleti nerde olsa tanırım diyenler sizi seviyorum :D

mallar kasacaklar sanki king olacaklar birisi anlıcak banlıcak olan gene babasına annesine gecelere kadar çalışıp getirdiği paraya olucak diyelimki king bile oldular en iyi clan en iyi oyuncu bile olsan hilen bir gün mutlak anlaşılmıcakmı türk milleti nerde olsa tanırım diyenler sizi seviyorum :D

mallar,itler vb.

Hakaret edici kelimelerden uzak duralım.. yorumlara dikkat...

BUNLAR CAKMA K1NG GH BİTİNCE BOT PARALARI OLUNCA K1NG :d

Geri