Gelin Turşusu (Yöresel)

3
EXE RANK

`~DeathGate~`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
23 Ağu 2012
Mesajlar
3,549
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
`~DeathGate~`
yemek_tarifinin_malzemeleri.jpg

  • 7 adet kırmızı etli biber (yeşil etli biber de olabilir)
  • 4 su bardağı koruk suyu
  • 6 diş sarımsak
  • Tuz
yemek_tarifi_hazirlanisi.png

Kırmızı etli biberler közlenir. (Ben fırında közledim, ateşte közleme imkanınız varsa o daha lezzetli olur) Biberleri kızartanlar veya haşlayanlar da var. Orjinali közlemek diye biliyorum ben ve bu şekilde de yapıyorum. Közlenen biberler soyularak doğranır. Bir kaseye alınır üzerine sarımsaklar rendelenir. Tuz ve koruk suyu eklenir. Karıştırılır. Soğuk olarak servis yapılır.
..::Afiyet Olsun::..
 
Geri
Üst