Gelin olmus gidiyorsun

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
Gelin olmus gidiyorsun bana veda ediyorsun, sus aglama diyorsun aglamamak elde degil!

Asik olmanin ne demek oldugunu ögrenmek istiyorsan önce seveceksin asik olmayacaksin!!!

Ilk ve son sevgilim gerçek askimsin bugünüm yarinim derdim kahrimsin degismez kaderim alin yazimsin ecel olsun bana senden baskasi

Dalgalarca dalgalandim.. Rüzgarca estim yüregimi sana getirdim sen can istemissin candan da öte dostum yüregimi sana getirdim...

Hiç asik olmamak, askini söyleyememekten iyidir,,

Zaman durdu, bir gurbet olmusken ankara yüregimde, ellerim tutuldu sanki dudaklarim kendime kilitlendi hoscakal sevgilim, yüregim durdu ne de heyecanla çarpardi sana dokunurken ellerim tenin beni örterken sevgiyle hoscakal sevgilim, yasam durdu kapaniyor gözlerime dünya, nerede mavi mutluluklar nerede sevdamiz ve yarin ve umutlarimiz, hoscakal sevgilim,,

Inandigin gibi yasayamazsan,yasadigin gibi inanmaya baslarsin

YALAN dogrudan, karanlik aydinliktan kaçar. günes yalnizda olsa etrafina isik saçar.UNUTMA dogrularin kaderidir yalnizlik. kargalar sürüyle KARTALLAR yalniz uçar

ASK aci saraptir.kadehi dudaktir içersen izdiraptir. goz yasin silinmez kiymetin bilinmez sonun bir AYRILIKTIR

HEPIMIZIN hayati iki kelime; bir varmis bir yokmus su alemde...NAZAR degmesin sana eller degmesin sana sensizlik ölüm bana..

Degmezmis sana verdigim degerler yazik ettin o gülen yüzüne kendini kahrettin beni degil olsun ama yinede ben senle degil kahrolmaya ölüme bile gelirim.ÖLÜMÜN YIKTI BENI.

Yürüdüm dün gece yine yanliz karanlik sokaklarda ..esen rüzgara döndum yüzümü ve kosmaya basladim belki sana ulasirim diye ...ama arkama baktim sen yoktun...birakmistin beni senden ve askindan yoksun!....

Birgün seni benden koparirlarsa minik kusum sensiz yasayamayacagimi bilmeni istedim o zaman anlarsin beni seni ne kadar çok ama çok sevdigimi belki o zaman hatirlarsin bu yaziyi okuduktan sonra, seni sevdigimi hem kalbime hem buraya kazidigimi g-f

Uyuyorum uyuyorum günler çabuk geçsin diye bekliyorum bekliyorum bu sensizlik bitsin diye benim özledigim kadar sende beni özlüyormusun sende rüyalarinda beni görüyormusun öyle zorki ayri kalmak öyle dayanilmazki unut beni sevgilim ben unutmuyorum

bazen anlatmak zor geldi korktum... bazen cesurdum sen yoktun... bir karar aldim söylüyorum... seni çok seviyorum...) )

Yalnizligin ötesinde yine seni düsünüyorum Gözlerim SENi ariyor ellerim ise tenini Dokunmak istiyorum ama olmuyor Varligini Yalnizca Kalbimde Hissediyorum Aglamak istiyorum Anlatmak istiyorum Duygularimi SENi SEVDiGiMi Söylemek Istiyorum Bu uzun gecelerin Bosluguna Iste Söylüyorum BiRTANEM SENi ÇOOOK AMA ÇOOOK SE Vi YO RUM...

Tek dilegim SENi SENLE Yasamakti Elinden tutup sahilde dolasmak Saçlarini Oksayip Dudaklarindan öpmekti Adimizi yazmakti SEVGi AGACINA ASK ATESI ile yanmakti TEKDILEGIM Bir Günbatiminda kumsalda SANA SENi SEVDiGiMi söyleyebilmekti TEK istegim SEVDiCEGiM...

Keske yalnizligim kadar yanimda olsan, keske yalnizligimla paylastigimi seninle paylassam, keske senin adin yalnizlik olsa ve ben hep yalniz kalsam....

Bazi insanlar vardir anlatamazsin.Parçandir onlar senin ne yapsan kopartamazsin. "iyiki varsin" demiyorum, çünkü yoklugunu düsünemiyorum.....
çııÖÖçşYalnizliga dayanirimda birbasinaliga asla, yaslanmak hos degil duvarlara baka baka. Bir dost göz arayisiyla, saat tikirtisiyla korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla Ama günün aydin aksamin iyi olsun diyen biri olmali. Yoksa zor degil hiç zor degil demli çayi bardakta karistirip bir basina aaaaaaamak doyasiya Ama çaya kaç seker alirsin diye soran bir ses olmali arasirayada senin gibi bir DOST'u olmali daima yaninda....

Sen hiç ölümün gölgesinde özgürlügü yasadinmi, zalimine, ihanetçisine, serefsizine kursun yagdirdinmi.bir garibanin elinden tutupta kadere rest çektinmi.basini hiç soguk buzlu duvarlara vurdunmu, söylesene sevdigim sen hiç sevdinmi, sen suan sicacik yataginda yatarken ben kahrolmus vücudumla dört duvarimin arasinda günesimin dogusunu bekliyorum.ama sunu unutmaki duygu ve düsüncelerime karsi çikan karsimdaki babam dahi olsa tetikten sasan parmaklarimi keserim ....!!!!

Ey gözünü sevdigim, canina yandigim.Gündüz göz yummadan hayaline daldigim.Canima sarip, belki benimdir sandigim.sen umut çiçegim, sevda türküm, canbagim.Ey göznurum, yüregine kurban oldugum, sevdasina eriyipte, sararip soldugum.Üstüne yemin edipte deli oldugum.Sen gönül islemem, göz emegim, SONSUZLUGUM!!!!!!

Bilemesin güzelim bazen yagmur olur saclarina düserim süzülürüm ta ayak uclarina sonra topraga düser ezilirim.bazen uçsuz bucaksiz yemyesil bir çayirda zavalli bir çicek olurum koparirsin beni dalimdan bilemezsin bazen bir dal olurum turtarsin dikenimi fark etmeden eline batarim bilemesin bazende iste böyle siir yazarim delicesine kelimeler dizerim sizin için sizin için ya bilemezsin...

Geri