Geither Sturm * Toyo Spawn'kLL` Orjinal Cfq'nı nete verdi =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

bAh0k1nq

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
bAh0k1nq
Tsk ederım kardesım =)

Deniyorum . İyiyse arşive alırım.

bakan y0rum yazsın Lütfen +rep isterim :D

PokerFace Benim Arkadaşlar Yeni NB Kayıdım :)

Konu Calıntı Hersey Yalan Dolan :S Ban Pls Konu Kılıt

TruLLy nesi yaLan kendisi söLedi payLaş die ! yargsız inFaz yapma ! ! :@ adam gibi k0nu payLaşıoz burada !

Saolasın Deniycem

paylaşım için teşekkürler..

DeneyenLer y0rum yapabiLirLer mi ??

saoL karde$im

önemLi deiL karde$im qq kuLLan

paylasım ıcın saol denemeye gerek yok ıcıne bakdım adam madam vuramazsın bunla kolay kolay :D:D

juba adam kodLa wuramazsın biLekLe wurursun

Ne yaparsan yap iş sende biTer !

orası dogruda adama nekadar sıkarsan sık cfg kullanıosan bırde kotusunu kullanıosan vuracagın adamlarıda vuramazsın ayarlar bozuluo ya def kascan yada kullandımmı ıısını kullancan cfg nın cfg hıle deıldır zate sonuc sende bıtıo ben adamın kafasını sıkarım kursun daha havalara gıderse ozamn kufredersın ıste senın attıgın kursunları sabıtlemeye calısmak gıbı bırsey cfg oyuzden onemlı :D:D

cfg ben yapmadım :D toyonun cfg yani melih abinn

Bence gayet sağLam bi cfg ben bu cfg iLe daha ii kasıom dier cfgere göre mermi sekme yok :S

ben bırsey demedım hacı sadece kendı dusuncemı soyledım bana ıyı gelmedı baskasına super gelır ben paylasımına tesekkurumu eddım benım gorwım bıttı yanı nıe paylasdım ıyrenc cart curt demıyorum herkezın kendı dusuncesı paylasman bıle bızım ıcın yeterlı sonuc ıı olması olmaması onemlı deıl kardesim daha cok nıce paylasımlarını dılerım :D:D

TruLLy Yalan malan yok bn istedim vermesini... + İstemesem Vermesdi arkadas ;)

saol kaRdeşim Eyw.:001_cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri