GDR | - GEtt0 ` x7. ~ [cCc] Config.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByJiTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

ByJiTAN

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ByJiTAN
ilk yorum benden tesekkürler

eyw kardeşim

Teşekkurler Fake ama krdesım :) bende var REALİ .

lan kardeşim cfg yi denedim maça grdim 2-11 girdim ts de sövdüler bana bida feyk çekmiyceklermiş yaktım çıranı dskdassaskdmdfndf

Başarılar güzel paylaşmm :D

ben kımseye atmadım ama cfg yı .xd

ilk yorum benden tesekkürler
lan kardeşim cfg yi denedim maça grdim 2-11 girdim ts de sövdüler bana bida feyk çekmiyceklermiş yaktım çıranı dskdassaskdmdfndf

Başarılar güzel paylaşmm :D
Ö.degil , açıklamada fake olabilir yazıo kardeşim :)

oyee zenci teşerkürler ;)

[quote="']ben kımseye atmadım ama cfg yı .xd[/quote]

isa abı atmıstı bana unal :)

[quote="~Grest0` x7 ']isa abı atmıstı bana unal :)[/quote]
kımseye real cfg sını atmaz

[quote="']kımseye real cfg sını atmaz[/quote]
yanlış düşünüyorsun ünal ben Netbilgini.com'a real configimi koydum.

http://www.netbilgini.net/threads/n...oğun-İstek-Üzerine.118832/page-23#post-907791 1086 kez indirilmiş yani reklam olmasında :D gerçi çoğu kez link yeniledim. ayrıca Yanıtlar:
457 Okunma: 19.041 :D fake olsa eminim o kadar ilgi olmaz diye düşünüyorum kardeşim. Bu arada İsa'ya hayırlı teskereler :)
19.04

yanlış düşünüyorsun ünal ben Netbilgini.com'a real configimi koydum.

http://www.netbilgini.net/threads/n...oğun-İstek-Üzerine.118832/page-23#post-907791 1086 kez indirilmiş yani reklam olmasında :D gerçi çoğu kez link yeniledim. ayrıca Yanıtlar:
457 Okunma: 19.041 :D fake olsa eminim o kadar ilgi olmaz diye düşünüyorum kardeşim. Bu arada İsa'ya hayırlı teskereler :)
19.04
yok real cfg sını msn den atmaz bende koyacam zaten real cfg sını abımın .d

[quote="']yok real cfg sını msn den atmaz bende koyacam zaten real cfg sını abımın .d[/quote]
isa'ya cfg attıydım bi keresinde pc'si bozulmuştu taa nondayken ahahaha :D

[quote="']yok la bana atmıstın :D onu oynayamadım senın cfg len :D[/quote]
asdad :D ya pc'de sorun yada sende üstte attığım linkteki cfg'yi dene birdaha bi sende sorun çıktı ne hikmetse .d herkeste sorun yok sende var ise senin özelliğin bir başka kardeşim :) :D

asdad :D ya pc'de sorun yada sende üstte attığım linkteki cfg'yi dene birdaha bi sende sorun çıktı ne hikmetse .d herkeste sorun yok sende var ise senin özelliğin bir başka kardeşim :) :D
farkımız olmalı kanki :D

Geri