Garip Isık

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
O gün ailemle birlikte teyzem gile gitmek için hazırlanıyorduk orda abim ablam vardı ve aksam oldu yataklar hazırlandı hepımız yataklarımıza yatmıstık ve hıc bırımızde uyku yoktu bızde birbirimize can sıkıntısından korku hıkayelerı anlatmaya baslamıstık ve gece 2 sularına kadar bu sohbet surdu sohbet o kadar urkutucuydukı abım artık kesın sunu dedı ve abımın kardesıne yanı ablama blue cagında 3 harflıler ona musallat olmustu ve salonunun kapısı camlı kapıydı ve ablam ordan bı ısık yanıp sondugunu sole dı ve rengarenk tı dedı abım cok abartıyosun dedı ve 10 dk sonra abımde aynı ısıgı gordu ve bırden gozlerı doldu kısık bı sesle bızı uyandırdı ve dedıkı az sonra yanacak ısıga bakın dedı. O ısıgı kapının camından gorunce hepımız bırbırımıze neler oluyor dıye bagırdık ve hepımız cıldırmıs gıbıydık cesaret edıp oraya gıdemedık ve ısık bı sure sonra kesıldı ve abımle bn yan yana yatıyodum yorganın altında onun yuzu deyısmıtı ve bn onu uyandırdım kafama vurup oyle bısey yok dedı sagdece evde ıkı mız uyanıktık ve bırden gece lambası elektrıklermı kesıldı bılmıyorum ama bırden garıp bı sesle sondu bızde cok korktuk ve abım kapıya dogru baktı kapının kolunun hareket edıp kendı kendıne acıldıgını gordu ve bana fısıldıyarak "oguz" kapıya bak ve sesını cıkarma dedı kapı tamamen acılana kadar bız sustuk ve ortam karanlık oldugundan kapının orda 2 tane kırmızı goz belırdı o anda abımle 2 mız yorganın altına gırdık korkudan uyuya kaldı ve sabah oldugunda hala o olayın etkısınde kalmıstık ve bu olaydan sonra bı daha teyzem gıle gıdemedım "" not bu olay gercektır ""

Geri