G.Saray'a yürekten bağlı insanlar...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0qzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

0qzz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
0qzz
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi geride kaldı ancak yankıları devam ediyor.

[SIZE=+0][/SIZE]Karşılaşmanın ardından en çok konuşulan olayların başında [COLOR=#0000ff]Galatasaray[/COLOR]’ın futbolu ve Arda’nın performansı geliyor. Radyospor’a konuşan eski [COLOR=#0000ff]Galatasaray[/COLOR]’lı Necati Ateş, derbi maç ve Arda’ya dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem programına katılan Antalyasporlu Necati Ateş,[COLOR=#0000ff]Galatasaray[/COLOR]’lı futbolcuların Kadıköy’e gergin çıktıklarını söyledi.
Necati Ateş, şöyle konuştu: “Galatasaray’lı futbolcular Kadıköy’de maça çıkarken gergin oluyor. İyi oynadığımz maçlarda da Kadıköy’de yenildik. Tek bir neden yok. Futbolcu sahada gergin oluyor, maçtan bir hafta önce Türkiye’nin gündemi derbi oluyor ve birde [COLOR=#0000ff]Fenerbahçe[/COLOR]’ye evinde yenenememe duygusu takımı olumsuz etkiliyor. Kadıköy’de takım ile [COLOR=#0000ff]Fenerbahçe[/COLOR] taraftarı bütünleşiyor. Bunu başardıkları rahat kazanıyorlar.” ARDA ÇOK DUYGUSAL
Son haftarda performansı nedeniyle eleştirilen Arda’ya sahip çıkan Necati Ateş, [COLOR=#0000ff]Galatasaray[/COLOR] Yönetimini eleştirdi. Necati: “Arda çok genç bir futbolcu ama omuzlarında çok yük var. Arda’ya bu yükü veren [COLOR=#0000ff]Galatasaray[/COLOR] yönetimi. Arda, her gün basının gündeminde, başkan bir taraftan öve öve bitiremiyor, taraftar ondan çok şey bekliyor ve Arda’yı el üstünde tutuyor” dedi.

BİR HASAN BİR DE ARDA
“Ben [COLOR=#0000ff]Galatasaray[/COLOR]’a yürekten bağlı ve gerçekten [COLOR=#0000ff]Galatasaray[/COLOR]’lı iki futbolcu tanıdım. Biri Hasan Şaş, diğeri Arda Turan” diyen Necati Ateş, sözlerine şöyle devam etti: “ Arda, kaptanlığı kaldırır ama bunun için herkes yardımcı olmalı. Basının ilgisi Arda’ya çok yoğun ama bu konuda daha hassas olunmalı. Yönetim her tarafa Arda’yı götürmemeli. Her yerde Arda olmamalı. [COLOR=#0000ff]Galatasaray[/COLOR]’da Arda’ya doğru bir yoğunlaşma var sanki. Bu da bana göre ona zarar veriyor.”

ESKİ GÜNLERE DÖNECEĞİM
Takıma geç katılmasına ve sezon başı hazırlık kampı yapmamasına rağmen, kendi adına ve takım olarak iyi işlere imza attıklarını söyleyen Necati, “Bu yıl iyi oynuyoruz, iyi bir takıma sahibiz. Ben gollere devam edeceğim, bu takım iyi yerelere gelecek. Geçen yıl İspanya’da bazı maçlarda oynadım, bazı maçlarda oynamadım. Gol sıkıntım oldu ama eski Necati Ateş geri dönecek. Çalışarak, üstüne koyarak eski formumu yakalayacağım” dedi.

counthighlight.ashx

Aman bağlansalarda yeniliyorlar.. xD

Geri