"G.Antepspor yenilmeyecek bir takım değil"

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-k1nq`LioN*
Eskişehirsporlu Sezer Öztürk, "Gaziantepspor yükselişte olan bir takım, ancak yenilmeyecek bir takım da değil" dedi..

sezerozturk_guluyor.jpg

Sezer Öztürk, Gaziantepspor'un çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Yükselişe geçen bir takım. Gaziantepspor, Bursaspor'u deplasmanda farklı bir skor ile yendi. Ancak yenilmeyecek bir takım değil. Oradan üç puanla dönmek istiyoruz. Pele ile yaşadığımız olay, futbolda olacak şeylerden biriydi. Bunu dünya çapında yıldızlar bile yaşıyor. Biz Eskişehirspor'un başarısı için uğraşıyoruz. Takımın her maçta seyrini değiştirecek farklı oyuncular çıkacağını düşünüyorum. Benim alnım ak. Bu zamana kadar takımım için elimden gelenin en iyisini verdiğimi düşünüyorum. Pele'nin golünden sonra bende mutlu oldum, ancak orada ben topa vurmaya gitmedim. Çalıştığımız taktiği uygulayacaktık. Pele çok isteyince ben de bıraktım. O da gol attı. Demek ki her şeyi doğru yapmışız. Belki de baskı yapmasam Pele gol atamayacaktı. Gol atma gibi bir sıkıntım yok. Gaziantep maçında da gol atarak takımım için en iyi şekilde oynayacağım'' diye konuştu.

Eskişehirspor, bugün Gaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak yaptığı son antrenman sonrası uçakla Gaziantep'e gitti.

Geri