Fy_iceworLd fraq iyi yada kötü yoRumLarınızı beqLiyorum (:

0
EXE RANK

٥٥٥ط$√εεεЯяя

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
٥٥٥ط$√εεεЯяя
Kardeş her zaman dediğim gibi soclsiz ve cfqle kasanların fragını tebrik etmem =) 2.cisi hem ezen teamdasın 3.cüsü pro da kassan tamam ama funda bu fragları kasması kolay . neyse emeğe saygı

Kardeş her zaman dediğim gibi soclsiz ve cfqle kasanların fragını tebrik etmem =) 2.cisi hem ezen teamdasın 3.cüsü pro da kassan tamam ama funda bu fragları kasması kolay . neyse emeğe saygı

Katılıyorum. ama aynen emege saygı :)

Emeğe Saygı Cfg'siz Oyna Derim ;)

gzL kardesım . Bosver bunları cFg devam et. :) cFg yı hıle sanıorlar ıste :O

Ben Cfg Hile Diye Birşey Dedimmi He ? Cfgsiz Kasarsa Bilek Yapar Bunu Bilsin.Cfg İle Kasanlar Rezil Olmaktan Başka Birşey Yapamaz.

Ya bosversene bro Oyun deılmı sonucta Oynanır gecer Cfg de ayarlar var Daha rahat oyun sergılemek ıcın. ztn Surda Socl oynayanlar ıcın yer yapmıslar Orda takılın ıste .)

bnm her zmankı halim :) güsel güsel

Ben Cfg Hile Diye Birşey Dedimmi He ? Cfgsiz Kasarsa Bilek Yapar Bunu Bilsin.Cfg İle Kasanlar Rezil Olmaktan Başka Birşey Yapamaz.
Kardeş bak şimdi cfq oyunu çok değiştiriyo =) heleki bi kingof falan olsun abboo adamlar yere tutuyo hs gidiyo haa bakarımki adam defauLt adam saglam helal derim .. ama cfq'le kinq olmayın =)

Siz defauLtsunuz bi raTe werinde bizde bakaLım ;)

Geri