Futbol Topu Neden Yandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -TazManYa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

-TazManYa

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-TazManYa
arkadaslar ben basımdan gecen bır olayı anlatmak ıstıyorum ben cocuktum ozaman 9 yasındaydım ben mardınlıyım o zamanlar zorunlu göç nedne ile urfanın ceylanpınat ılcesının bir koyune goc etmıstık koyun ısmını acıklamak ıstemıyorum.ben ve abım her aksam evımızın bahcesınde top oynuyorduk annem ve komsularımız her ne kadar gece burda top oynamayın gunahtır deselrde bız oynuyorduk bir aksam oynarken vurdum top top biraz 20 metre uzaklastı bizden ve bırden ates puskurdu etrafına 2,3 sanıye puskurdukten sonra durdu ben ve benden 2 yas buyuk olan abim cok korkmustu bana gıt topu al dedi gıtmedım geceydi cok korkuyordum oda gitmedi 5 dakııka sonra gıdıp aldım topu ve korkudan 1 hafta oynamaık sonra yine oynamaya basladık olayı kımseye anlatmadık ınanmazlardı zaten,tekrar oynadıktan 1 gün sonra ben düstüm orda kolumun kemiği paramparca olmustu ıyılemseı ımkansızdı doktorlara gıttık olmadı sonra orda bır afganistanlı bir göçmen vardı yaslıydı onun yanına gıttık 2 dakıkada kemıgı yerıne soktu ve hıc acımadı bile. o gun o gundur hatırladıkca piskolojim bozuluyor..bu sırrımı ılk kez sısnle paylasıyorum hevaller.

Geri