fuck the world ' vs Non v2

0
EXE RANK

By Jahimess`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By Jahimess`
9tp0q.jpg

2.yarı 2-2 bitmiştir.

basarılar ql

başarılar bize :)

GL , başarılar beyler

tehlikenin farkındamısınız bbu clan sxe 12.3 de yükselişe geçti neden acaba wtf ?

ama başarılar günahınızı almim gene hilesizseniz helal olsun

Skynet pub sw sanmış heralde orayı :D:D

Retry kral adam ya. :D:D

başarılar sxe 12.3 de yukselişe geçti dıosunda sankı yenı tureme adamlardan bahsedıyosn amele adamlar sankı dunku cocuk bunlarda oyuncu

başarılar sxe 12.3 de yukselişe geçti dıosunda sankı yenı tureme adamlardan bahsedıyosn amele adamlar sankı dunku cocuk bunlarda oyuncu

bak kardeşim amele felan olmuyor burda ben görüşümü bildirdim eski olabilirler gayet doğal bişey ama ben zaten dedim temizlerse helal olsun dedim tam okumadan niye yorum atma gereği duyuyorsun ki ?

kardeş sımdı dıosunda başda adamlara lafı geçirıyosun sonra başarılar o tebriğin ne anlamı kaldı kı

kardeş sımdı dıosunda başda adamlara lafı geçirıyosun sonra başarılar o tebriğin ne anlamı kaldı kı

Ben kimseye kötü bişey demedim şüphe duydum sadece ama başarımı da verdim bu konu yüzünden polemiğe girmeye hiç gerek yok zaten .Hadi kal sağlıcakla

Company, tamam görüşüne saygı duyarım. Wasneu ilede pek yakınlığım yok ancak şuanda dağılmış olan eski clanımla ben bu teamları fazlasıyla yendim & yenildim. Sxe çıkınca bu olay değişirmi birlikte görücez. Eğer clanımda gerçekten hileli varsa gereğini sxe çıktıktan sonra yaparım.

Yalakalık time Vol999999999999999999999999.

Geri