fuck the world ' VS GDR | KİNG AGALARDAN RÜZGARA GELSİN . GDR V2.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -kAtre *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

-kAtre *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-kAtre *
basarılar gh teama

sxe cıkınca ne yaparsınız la sız merak ettım :t

Gh'yi güncellicez.

Gl başarılar . Hacker Emre, GDR'nin alımı yokmuş boşa uğraşıyorsun :(

katre gdr clana almadı seni heralde

basarılar *c jargon :D

abı gene konuscam olmıcak lan bucı sen kımsın olum 2 qunluk eleman sen kımsın fevzı mert gdr alay konusu yapıyorsun senın ne capın nede kalıpren yetmez ufaklık .

esquasex harici fıss bu team başarılar her iki teamada

Her konumuza alaycı yorum yapma kardeşim.

Ya su tıplere Bak fuck the world mus bu clan 2 gun sonra durursa ne olıyım o oyuncular gene baska clan kurar bırısı baska clana gıder dıgerı gelır bu fuck the world ların elemanları cocuk daha oyun ıcınde oyun yapıyorlar habıre yenı clan :D bunu bozarlar baska clan kurarlar o eskuasex jargon habıre ordan burdan clan dılenıyorlar almayınca kımse yenı clan 2 3 mac yenıyorlar ss koyuyorlar ve bu yenı turemelerın hepsı bırbırını desteklıyor fevzımert gıbı bunlar grup olusturmus 2 3 tane clan yenı doganlar toplulugu bırbırlerıne destek olup mıllete b*k atıyorlar bunlara ql atsanda bısı olmaz 2 gun sonra bozulcak o clan zaten :D

[quote="']abı gene konuscam olmıcak lan bucı sen kımsın olum 2 qunluk eleman sen kımsın fevzı mert gdr alay konusu yapıyorsun senın ne capın nede kalıpren yetmez ufaklık .[/quote]

Arkadas ılk once adam gibi konuşmayı ogren gelmişin sanal alemde lanlı felan konusmalar burda birşey demedik diye götün kalkmasın bir gün realde görüşürsek karşımda dersin yüregin olursa o zaman gelelim şu 2 günlük eleman lafına kınqof 1 yada 2 yı aldın kendını adammı sandın 2 yalaka götünü kaldırmış gelmişin burda artislik yapıyon sikerim seni adam ol

Ulan şerefsiz lorry esquasex clanımda değil zaten. Jargon dediğin adam realden arkadaşım benim yanımdan ayrıldığında cs bıraktı sen neyin kafasındasın lan kim dileniyor lan ha yavşak herif

Fevzi mert dediğin adamla 1 kere muhabbetim olmadı lan yeni türeme diyene bi bak sen kimsin lan ha ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri