Fuat Çapa ve Hakan Kutlu buluştu..

4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
Spor Toto Süper Lig'de, 22 Ocak Pazar günü oynanacak başkent derbisi öncesinde Gençlerbirliği ve Ankaragücü teknik direktörleri bir araya geldi..

''klasspor.com'' internet sitesinin ''Son Ankara derbisi olmasın'' sloganıyla bir araya getirdiği Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa ve Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, derbi maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Organizasyonda ilk sözü alan Fuat Çapa, 2000 yılından bu yana Hakan Kutlu'yu tanıdığını belirterek, ''Hakan hocanın yaşadıklarını ben 1999 yılında Belçika'da yaşadım. Hakan Kutlu'nun hangi zor şartlar altında çalıştığını bilen birisiyim'' dedi.

Hakan Kutlu'nun iyi işler yaptığına inandığını ifade eden Çapa, şöyle devam etti:
''Sağında solunda hiç kimsesi kalmamış. Büyük camialar bulundukları yere geri gelirler. Hakan'ın iyi işler yaptığına inanıyorum. Ankaragücü A2 takımıyla oynuyor. Futbolcu bunu hissetmez. Ankaragücü'nün derbilere nasıl hazırlandığını biliyorum. Beşiktaş ve Mersin İdmanyurdu maçlarına nasıl motive olmuşlarsa, derbi maça daha fazla motive olacaklardır. Öncelikle fair play, sonra da hak eden kazansın.''

-Kutlu'nun görüşleri-
Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu da Gençlerbirliği'nin başarıyla yoluna devam ettiğini belirterek, ''Derbi, iki farklı pozisyondaki iki takımın maçı olacak'' dedi.

Ankara'daki bir takımın bu başarısının kendilerini sevindirdiğini anlatan Kutlu, ''Fuat Çapa, çok çalışkan ve karakterli bir isim. Ankara derbisi çok önemli. İyi hazırlanıyoruz. Ankaralı izleyicilere ve taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz. Gençlerbirliği ligde düşüşteydi, ancak şu anda çıkıştalar. Derbi maçın sonucu belli olmaz.

Konuşmaların ardından her iki takım yetkilileri internet sitesinin organize ettiği buluşmada yemeklerini yediler ve sonrasında da birbirlerine başarı dileklerinde bulundular.

Geri