19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Puding için :
2 ½ su bardağı süt
1 ½ yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı un
1 ½ çay bardağı şeker
1 paket vanilya
Frambuaz sos için :
4 yemek kaşığı pudra şekeri
1 çay bardağı frambuaz aromalı votka
250 gram frambuaz
Sos için frambuazı ve purdaşekerini bir tencereye koyun.
Frambuaz sulanıp suyunu çekinceye kadar pişirin.
Ocaktan aldıktan sonra votkayı ekleyin, iyice karıştırın.
Puding için tüm malzemeleri bir tencereye koyun ve kısık ateşte sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
Seçtiğiniz bardaklara, biraz frambuaz sos, biraz puding şeklinde sırasıyla dökerek doldurun.
Ilıyınca buzdolabına koyun ve soğuyunca servise sunun.
2 ½ su bardağı süt
1 ½ yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı un
1 ½ çay bardağı şeker
1 paket vanilya
Frambuaz sos için :
4 yemek kaşığı pudra şekeri
1 çay bardağı frambuaz aromalı votka
250 gram frambuaz
Sos için frambuazı ve purdaşekerini bir tencereye koyun.
Frambuaz sulanıp suyunu çekinceye kadar pişirin.
Ocaktan aldıktan sonra votkayı ekleyin, iyice karıştırın.
Puding için tüm malzemeleri bir tencereye koyun ve kısık ateşte sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
Seçtiğiniz bardaklara, biraz frambuaz sos, biraz puding şeklinde sırasıyla dökerek doldurun.
Ilıyınca buzdolabına koyun ve soğuyunca servise sunun.