FPS Sorunu Yaşayanlar + PC Hızlandırma..!!

0
EXE RANK

nasonex97

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
nasonex97
Merhaba Arkadaşlar; Konumu FPS sorunu yaşayanlar için açmak istedim.

Neredeyse hepimizin sorunudur FPS ve oyunun kasması. Sizle paylaştığım bu pro'lar sayesinde bu sorun ortadan kalkacak.

Diğerleri gibi işe yaramayanlardan değil emin olun PC' nizi ve FPS' nizi uçuracak türden 3 adet proyu sizlere sunuyorum.

Bu 3'Lü o kadar uyumlu ki PC gözle görülür şekilde hızlanıyor ve FPS' de aynı hızda yükseliyor.

Peki nedir bu muhteşem 3'Lü diyeceksiniz, hemen açıklıyorum;

1. Advanced SystemCare: Programı açıp PC'nizi tarattırdığınızda PC' yi öyle bir tararki;
Virüsleri siler, Kayıt Defterini temizler, Gereksiz dosyaları siler, Sistemi en iyi yapılandırır..vs daha birçok özelliği var.

Advenced SystemCare Download Link: Advanced SystemCare Download

2. ComboFix : Bilgisayarda bulunan en küçük virüsleri bile müthiş bir başarıyla siler ve gereksiz dosyaları, kayıt defterindeki gereksiz olan girilleri temizler. PC çok rahatlar.

ComboFix Download Link: [b]ComboFix Download[/b]

3. GameBooster : Tamamen Türk yapımı olan bu program Oyun Güçlendirici olarak bilinir, en son bilgisayar oyunlarını daha düzgün ve daha çabuk yanıt veren oyunlar şeklinde takılmadan oynamak için bir düğmeye dokunmak suretiyle bilgisayarınızı en iyi hale getirmeye yardım edecek şekilde tasarlanmıştır. Arkaplan işlemlerini geçici olarak durdurur, RAM'i temizler ve işlemci performansını artırarak PC'nizi oyun bilgisayarı yapar.

GameBooster Download Link:[b]GameBooster Download[/b]

Eminimki FPS sorunu yaşayanlar bu proları denedikten sonra bana çok dua edecekler.

Not:ALINTIDIR!!! Ancak Birkaç Bölüm Tarafımdan Düzenlenmiştir. Konu Sabitlenirse Sevinirim..

Saolasın. Asc varda diğerlerinide bi denemek lazım :)

Saolasın. Asc varda diğerlerinide bi denemek lazım :)

Kardeşim şahsen ben denedim. Fps'm hep 10lardaydı benim. Bunları yaptıktan sonra fps'm 99'da sabitlendi, oyunda tek bir kasma bile kalmadı, PC'm pamuk gibi oldu :D

bunu bı ara denedım ılk yaptıgımda asırı derecede yuksek performans aldım ama 2 gun gectıkten sonra pc kasmaya basladı oyunda fps dusmeleri vb . Herkese tavsiye etmem ama pcım cok yavas dıyorsanız ındırebılırsınız

Paylasım Icın Tesekkurler .

paylaşım için teşekkürler

offf kardeş bak boşuna indirtme bana benm fps 30-100 arası adamın karşısında 50 gh de 25 koşarken 90-100 etki eder mi bu prolar işlemcim cok dandik ekran kartım 1 gb

Kardeşim çok dua aldın eyvallah :)

bunu bı ara denedım ılk yaptıgımda asırı derecede yuksek performans aldım ama 2 gun gectıkten sonra pc kasmaya basladı oyunda fps dusmeleri vb . Herkese tavsiye etmem ama pcım cok yavas dıyorsanız ındırebılırsınız

Paylasım Icın Tesekkurler .

Kardeşim eminim sen hergün pc'ni AdvencedSystemCare ile kısada olsa temizletmiyorsundur. Temizletsen böyle bir şey olmazdı.

offf kardeş bak boşuna indirtme bana benm fps 30-100 arası adamın karşısında 50 gh de 25 koşarken 90-100 etki eder mi bu prolar işlemcim cok dandik ekran kartım 1 gb

Kardeşim senin PC'ni bilemem ancak diorum ya bnm fpsm son günlerde 10lardaydı bu konuyu araştırdım buldum ancak linkler kırıktı bende programları tek tek kendim indirdim denedim olumlu sonuç alıncada sizlere sunmak istedim.Ama büyük ihtimalle senin bilgisayarındada işe yarar.

paylaşm için tşkler

Paylaşım için sağol

Paylasım Icın Saol Denicem benm Pc de Taba basında 20 ye kadar ınıyor bomba patlayınca 10 :)

Sağol Paylaşım İçin.

Geri