Fps sorunu ! [ `pRedateuR ] ..

0
EXE RANK

numberbok

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
numberbok
Beyler daha önce belirtiğim gibi böyle bir sorunum vardı .. Saolsun arkadaşlar çözmeye uraştılar ama olmadı .. Artık son çözüm dedim rate ayarlaryıla oynasam belki olur.. Denedim vefps yi 100 e sabitledim ama yine işe yaramadı ..

Fps: 100
Choke : 3 - 2- 1 [deişior]
loss : 4 - 3 - 5 [dieşiyor]
ms [ 10 a kadar cıkıor ]

Sizden Rate ayarlı bekliorm yani sizden istediğim cl_cmdrate yi 5 5 ez artır azalt bul falan deil direk rate ayarı istiorm .. Lütfen yardım edenlere şimdiden minnettlerimi sunuyorum ..

fps sorununa yardım ıcın bende beklıyorum

daha beklicez galiba ? Saten burda bi tanınmıs biri yardım istese jet hızıyla msj yazarlar ama biz 4 konuda acsak yanıt gelmiyor :) Bu işler hep böle dvm etmez .. Allaha sukur duyarlı moderetorler var ..

kardeşim google a networkrate yaz sonra rate ayaralarını bul :D kimseye laf yapma konunu aç ve bekle ;)

Dostum bağlantı hızın kaç mb ? Söyle ona göre rate vereyim sana ??

Fps sorunum var ekran kasmasından kaynaklanıyor..

choke loss vb şeyler serverdan kaynaklanır başka serverlara girmeyi dene, o host'un olmadı mesela;

aa.bbb serveri yerine

aa.ggg serveri yap

rate "25000"
fps_max "101"
hpk_maxsize "4"
ex_interp "0.01"
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "101"

rate 25000
cl_rate 9999.0000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101

en iyisi bunlar emın ol

fps ile ratenin ne ilgisi var :D

Sizden Rate ayarlı bekliorm yani sizden istediğim cl_cmdrate yi 5 5 ez artır azalt bul falan deil direk rate ayarı istiorm ..
Bu msj üzerine sabit en iyi rate ayarlarını verdim üstteki msjları oku fps ekran kartı ve rate ayarları ile ilgidir, Sen benim muhattabım değildin ama gereken cevabı vereyim dedim bye :)

Rate loss + choke ıcındı sorunum halloldu SAdece Fps sorunum var adamı gorunce kasıyor ve dusuyor fps ne yapmam gerekıyor atı control center acılmıyor ayar yapamıyorm..

Rate loss + choke ıcındı sorunum halloldu SAdece Fps sorunum var adamı gorunce kasıyor ve dusuyor fps ne yapmam gerekıyor atı control center acılmıyor ayar yapamıyorm..
Arkadasım fps ile ratenin hic bir ilgisi yok fps en adam görünce düşüyor kasıyo felan demisin o senin ekran kartından oluyo mesela benim fps 100 adam görünce 98 düşüyo

Arkadasım fps ile ratenin hic bir ilgisi yok fps en adam görünce düşüyor kasıyo felan demisin o senin ekran kartından oluyo mesela benim fps 100 adam görünce 98 düşüyo
demek istediğim rate ayarı aramıyorm choke loss a lazımdı ben şimdi su lanet olası fps yi çözmek isitorm

Geri