Fps Durmadan Dusuor bı 100 Bı 25 bı 30 Cokk kasıoyor Bı Bakın !!

0
EXE RANK

Ali < EzeR > ?'

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Ali < EzeR > ?'
Fps Durmadan Dusuor bı 100 Bı 25 bı 30 Cokk kasıoyor nerdeyse cs oynanmıcak Sekılde bazen Bırda openqL olmuyor napmam laızm AcL cewap yazarsanız :@

Sxe'nin son sürümünde aynı sorun bendede var ama 90-100 arası oluor fix 5i dene

Aynı sorun Bendede Var çözüm bulursan lütfen paylas .

FPS düşüklüğü sorunu ekran kartının yada unboard'ta işlemcinin ısınmasından kaynaklanabilir. Ek program kullanarak PC parçalarına zarar verebilirsiniz. İşlemçi performansını artırmayı deneyen bazı üyelerin işlemcileri yanmış.

FPS düşüklüğü sorunu ekran kartının yada unboard'ta işlemcinin ısınmasından kaynaklanabilir. Ek program kullanarak PC parçalarına zarar verebilirsiniz. İşlemçi performansını artırmayı deneyen bazı üyelerin işlemcileri yanmış.

Kardeşim benim 1 Gb ekran kartım war Ati radeon Hd 2600 Pro 2.66 Ghz de işlemcim war İntel celeron ben yıllardır düşük fps oynuyorum ama artık iyice oynanmaz hale geldi 256 ekran kartı olanlar 100 fps oynuyo .d kardeşim iletişime geçsek benim fps yi 100 yapabilrmsn?

Kardeşim Army senın Fps sorununu bilmiyorum Ama konuyu acan Arkadaşın pcsinde keylogger oldugundan dolayı fps öyle aynı sorun bendede vardı keylogger oldugundan dolayı pc ye format attım ve şuan sorunum çözüldü. Senin Fps Sorunun İse Ekran Kartının Driverlarını Güncelle Yada orjinal cd si ile driverlarını Yeniden yükle .
Kardeşim benim 1 Gb ekran kartım war Ati radeon Hd 2600 Pro 2.66 Ghz de işlemcim war İntel celeron ben yıllardır düşük fps oynuyorum ama artık iyice oynanmaz hale geldi 256 ekran kartı olanlar 100 fps oynuyo .d kardeşim iletişime geçsek benim fps yi 100 yapabilrmsn?
Fps Durmadan Dusuor bı 100 Bı 25 bı 30 Cokk kasıoyor nerdeyse cs oynanmıcak Sekılde bazen Bırda openqL olmuyor napmam laızm AcL cewap yazarsanız :mad:

Geri