FPS 1100 .sssssssss

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gorkem18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Gorkem18

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Gorkem18
.sssssssssssss

Arkadaşlar adamların mac sslerıne bakayım nasıllar dıye merak ettım bakınırken fps 1100 dıkkatımı cektı
ilginç bi vaka ilk defa gordum hile ile alakası varmı ? yoksa gerçekten fps 1100 mü ?

:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

http://www.facebook.com/cs2.*******...167581859951731.32749.164238093619441&theater

:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

ne kadara satıyon makineyi :D

Makine'den kaynaklanan bişey değildir bence :D
ps oLabiLir :D

ne kadara satıyon makineyi :D

Satmak mı ? :drool:
Adamın pfs 1100 dıyorum hıle vs vs bişi varmı dıye soruyorum danışıyorum :001_rolleyes:
Kaça satıyosun dıyosun :thumbup:

Öyle makineye can gurban :D

kardeşim sizde beyin yokmu ? Fps 1100 diyor bir pc'nin direnci enfazla 100 olur sadece göstermelik benim fps'sem 105 oda NVIDIA dd5 ekran kartım var diye. aklınızı kullanın cfg'den kaynaklanıyor sadece gosterme + ben r'ye bastıgımda mermı dırek degısmıs olur o bastıgında hala sarjor doluyor olur ımkansız oyle bırsey oke.

kardeşim sizde beyin yokmu ? Fps 1100 diyor bir pc'nin direnci enfazla 100 olur sadece göstermelik benim fps'sem 105 oda NVIDIA dd5 ekran kartım var diye. aklınızı kullanın cfg'den kaynaklanıyor sadece gosterme + ben r'ye bastıgımda mermı dırek degısmıs olur o bastıgında hala sarjor doluyor olur ımkansız oyle bırsey oke.

biraz sakin herkes biliyor öyle birsey olmıcagını sadece sormuş sormak ve paylasmak suç deil asıl amaçtır...! Kelimeleri seçerken Dikkat et biraz...

Etta nası aniden mermi değişiyo :S

Ottoman? :S

Saçmalıyor ya .
Adam uçar yakında .
R'ye bastıgın mermi değişmiş olurmuş hadi canım

Paylaşım için teşekkürler :)

Paylaşım için teşekkürler :)

oha oha sende abartma R ye basınca mermi direk degişiyomuşş T ye basıncada 30 olan mermı 60 mışmı oluyo :D

oha oha sende abartma R ye bas[size=small]ınca mermi direk degişiyomuşş T ye basıncada 30 olan mermı 60 mışmı oluyo:D:D

Bu gzldi:D[/SIZE]

komedik yaw Gercekdede Helikopterden helikoptere atlarken Jarjor degistirirbu adam:D

cs2den ulaşırım ben bu adama cfg bı ısteyım^^

sacmalik inanmayin

Gerçek Değil kandırıyorLar :)

Geri