Forumdaki En İyi Arkadaşım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0qzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

0qzz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
0qzz
En iyi arkadaşınız kim nasıl anlatıcaksınız.

Örnek :
Konu başlığı kimi anlatmışsanız "Arkadaşınızın üye adı" olmalıdır. Örneğin: DJ SONSUZLUK

--------------------------------ÖRNEKTİR----------------------------

Senin İçin En İyi Arkadaşın Olma Nedeni Nedir?

Foruma üye olduğum tarihten bu yana her zaman sıcak davrandı, özel yaşantımda ki sorunlar ve forumda karşılaştığım sorunlarda gerek msn'den, gerek forumdan, gerek özel mesaj yolu ile hep varlığını hissettirdi ve fikirleri ile bana destek oldu. Rakip futbol takımını tutuyor olsa bile şampiyonluğu kaçırdığımızda yine üzülmemen için ben tebrik etsem bile bunu görmemezlikten gelerek konuyu değiştirdi. Forumda yapmış olduğum paylaşımlara ilk o yorum yazar, forumda sorduğu sorulara en açıklayıcı cevapları o verir. Beraber fikirlerimizi ortaya koyar tek bir konu altında sizlere paylaşılarımızı sunarız. Yaşadığım aşkta, yaşadığım acıda, yaşadığım sevinçte, imzamı attığım forum konularında onun desteği hep oldu. Sanalda olsa benim için asla değişmeyecek en iyi ForumTR arkadaşım..

Forumda Arkadaşının Sevilen Yönleri Neler?

Benim en iyi arkadaşım, forumda yardım sever, katılımcı, paylaşımcıya ve emek veren üyeye destek veren. Farklı bölümlerde bir çok kişinin sevgisini kazanmış, onlar ile aynı çatı altında bulunmaktan mutluluk duyan birisi.. Bunun en büyük göstergesi, tanımadığı üyelere bile özelden ayrıntılı cevap verir ve onlara yardımcı olmaya çalışır.

Forumda Arkadaşının ve Senin unutamadığın veya komik bir ortak anınız var mı?

"Bu soruya, forumda beraber yaşamış olduğunuz veya şahit olduğunuz (komik, şaşırtıcı veya garip) bir veya bir kaç anınızı bizimle paylaşarak yanıtlayabilirsiniz."

Forumda Arkadaşının Sevilmeyen Yönleri Neler? "İsterseniz Anlatırsınız veya boş bırakabilirsiniz bu soruyu"

Forumda dikkatimi çeken sevilmeyen yönleri, bir anda parlaması (geçici bir parlama sonra orta yolunu buluyor). Futbol bölümlerinde aslı olayan eleştiriye ve balon haberlere çok kez kızdığını gördüm
smile.gif
Donanım bölümünde bazen yakalıyorum bir kaç eleştiri alan yönlerini
wink.gif
Özellikle sistem önerisinden uzak olan kişilerin kulaktan dolma bilgiler ile soru soranları yanıltmalarına kızıyor haklı olarak
smile.gif
Yardım etmeyi seviyor ve bunun doğru yapılmasını istiyor. Ama bu tür konuları fazla uzatması hoş olmuyor.

Forumda ki en iyi arkadaşıma burdan bir tavsiye "Ne kadar anlatırsan anlat, ne kadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır" Bunlara sinirlenmemeni rica ediyorum.

Saygılar
DJ SONSUZLUK

bir çok en iyi diyebiLeceğim arkadaşım war bu forumda örnek vermek gerekirse : Laedri (Orhan) , cLick `boom (serkan "kenk`s :D ) , qörüLmezZz (eRhancı ' mmm :D )

aLee BannedR LaedRi Pa$aLi x)

Beni takan yok :D

frmtr'den aldıgın çok belli olmuş ya neyse =P

Benim en iyi arkadaşım Burç ve Enes..

İkisi de çok cana yakınlar ve her yönden anlaşıyoruz canım arkadaşlarım bu forumu bırakmayın =)

Bizi takan yok lan :(

O Bu Şu demek yanlış arkadaşLar ayrımdır Bu !

Ben Hepnizi Seviyorum Hepiniz Eşitsiniz Gözümde :)

İyi ForumLar !

Eyvallah sagol kardeşim.

ßizim aRk. mız yok :D

çok doğru asLında ayrımcıLık oLuyyor bende forumdaki herkesi çok seviorm (:

Sanki bnm varda bizi takan yok diosunuz sizde :D

Geri