Football Manager 2013 Ön İnceleme

4
EXE RANK

~ k u k L a `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ k u k L a `
Sports Interactive’in bu yıl Türk futbolseverlere büyük bir sürpriz yaparak Türkçe olarak piyasaya sürmeye hazırlandığı Football Manager 2013’ün ön inceleme sürümü elimize geçti.

15/10/2012 13:00
Her yıl olduğu gibi bu yılın son dönemlerinde de futbola doyduk diyebiliriz. Gerçi futbola doyum olmaz ama yine de FIFA 13, PES 2013 ve ön inceleme sürümü de olsa (ve sizler henüz erişemiyor olsanız da) Football Manager 2013 ile içimiz dışımız futbol oldu.
01350293728.jpg

FIFA ve PES direkt olarak futbol oyunu olarak karşımıza çıksa da, içimizdekiteknik direktör olma aşkını Football Manager 2013 ile bastırıyoruz. Eğer siz de bir teknik direktör olmak istediniz ama aileniz bu talebinizi ciddiye bile almadıysa, buyurun Football Manager 2013 ile bu rüyanızı gerçek kılmaya.
Yeni bir yıl, yepyeni bir Football Manager
Bu yıl Football Manager 2013’e baktığımızda en büyük yeniliğin (biz Türkoyuncular açısından tabii) oyunun direkt olarak Türkçe başlıyor olması. Oyunu açıp da ana menüye girdiğinizde karşınıza hiçbir abuk subuk yama yüklemeden direkt olarak Türkçe seçeneklerin gelişi gözlerimin içini parlatmadı değil.
Tabii yıllardır oyunu İngilizce dil desteği ile oynamaya alışık olduğumdan başta bir garipseme anı yaşadım. “Bu ne ya hiçbir şeyi bulamıyorum!” cümlesiyle başlayan FM 2013 deneyimimde, neyin ne olduğunu çözene kadar geçen sürecin ardından baktım ki Türkçe Football Manager ayrı birkeyif sunuyormuş.
Ana menüde yer alan yeni seçeneklerimizden devam edelim. Bu yıl Football Manager’ın getirdiği büyük yeniliklerden biri de iki yeni oyun modu. Bunlardan ilki Football Manager Classic olurken, diğeri ise Challenge yani meydan okuma modu.

Geri