Football Manager 2010

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
PC-FOOTBALL-MANAGER-2010__21795928_0.jpg

Oyunun Giriş Ekranı

esjbx1.jpg

Açıkçası giriş ekranını beğendim, dinamik fakat sade hoş bir karşılama oyuna girdiğinizde karşınıza geliyor
smile.gif

Genel Kısım

2ir0pau.jpg

Oyunun Deafult Temasıdır. Benim görüşüm ; renk uyumları ve yerleşim çok güzel bir şekilde sağlanmış. Alışılagelmiş FM temalarına biraz aykırı ama bu dizilim daha farklı bir hava katmış
smile.gif
Alışmanız biraz zaman alabilir
smile.gif

Oyuncu Profilleri

293dcnk.jpg

Oyuncu profillerinde eski sürümlerde filtre kullanarak gözlemlediğimiz bir çok özellik bir arada verilmiş ve buradada buton dizilimleri farklı
smile.gif
Bence hoş bir tasarım olmuş
smile.gif

Taktik, Dizilim Bölümü

2u6phz8.jpg

Taktik bölümünde dizilimin gösterildiği pencerede çok farklı şeyler gözümüze çarpıyor. Oyuncuların görevlendirmelerini buradan yapabiliyoruz nereye koşacaklarını, destek mi verecekler ? atağa mı çıkacaklar ? yoksa görev yerlerinde mi kalacaklar ?

2u6phz8.jpg

* * *

mbty75.jpg

Taktik Oluşturucu

Bana Göre Football Manager 2010'un en büyük yeniliği bu. Bir çok kişiye hitap eden, işini kolaylaştıran, internette taktik vs. aramaktan kurtaran bir özellik
smile.gif

16igq5w.jpg

Taktik Oluşturucu Karşılama Penceresi, Özet vs. vs.
smile.gif

* * *

mbtmbn.jpg

Takım dizilişini ayarlıyoruz
smile.gif

* * *

14cdurr.jpg

Takımdaki oyuncuların genel görevlerini ayarlıyoruz, herkes görev yerinde mi kalacak , yoksa oyuncular zaman zaman atak ve defansa yardım etmeli mi ?

* * *

a0x6q0.jpg

Takımın Genel Oyun Tarzı Seçenekleri ...

* * *

nd8llv.jpg

Oyuncu Görevlendirmeleri ; kısaca açmak gerekirse kimin, nasıl oynayacağı , örneğin bek'ler atağa katılacak mı ? Fakat ayrıntılı bir şekilde nerden nasıl katılacağına kadar indirgenmiş.

* * *

30adwnt.jpg

Bir Önceki Sekmenin daha kaba hali bu sekmede geliyor. Atak yapsın, Destek Versin .. gibi seçenekler mevcut.

* * *

xduttk.jpg

Takımın Genel Mentalitesini Seçiyoruz ; Atak, Defans, Kontrollü atak ... gibi

* * *

hs6d80.jpg

Bu adımda genel bir güle güle penceresi
wink.gif

Maç Görüntüleri

Her Zaman Aynı Kalan Genel Bilgi Penceresi Gene Aynı
smile.gif

33vcftx.jpg

Fakaaaaat
smile.gif
, en büyük değişikliği burada yaşıyoruz
smile.gif

Sanırım Football Manager Yönetim Kurulu FM 2009'da paintte yapılmış olan tribünleri pek sevmemiş, bizler gibi
smile.gif
bu nedenle gerçekçi bir tribün yaratmışlar
smile.gif

+ TV Görünümü

2j1ttn5.jpg

+ Tv Görünümü - 2D Classic

mjsl0h.jpg

+ Normal Görünüm - 3D

x2jaky.jpg

----

Oyunun genel anlamda grafiksel tasarımını sevdim , özellikle maç görüntüleri hoşuma gitti FM 2009'la kıyaslarsak
smile.gif
kimin gitmez ki ?
biggrin.gif

Benim aklıma gelenler şimdilik bu kadar
smile.gif
Sizin merak ettiğiniz bir şey olursa buradan sorabilirsiniz

Download

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000]Hotfile.com: One click file hosting[/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000]Hotfile.com: One click file hosting[/COLOR][/FONT]

iyi oyunlar
smile.gif

Geri