15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı

Oyunun Giriş Ekranı

Açıkçası giriş ekranını beğendim, dinamik fakat sade hoş bir karşılama oyuna girdiğinizde karşınıza geliyor

Genel Kısım

Oyunun Deafult Temasıdır. Benim görüşüm ; renk uyumları ve yerleşim çok güzel bir şekilde sağlanmış. Alışılagelmiş FM temalarına biraz aykırı ama bu dizilim daha farklı bir hava katmış

Oyuncu Profilleri

Oyuncu profillerinde eski sürümlerde filtre kullanarak gözlemlediğimiz bir çok özellik bir arada verilmiş ve buradada buton dizilimleri farklı

Taktik, Dizilim Bölümü

Taktik bölümünde dizilimin gösterildiği pencerede çok farklı şeyler gözümüze çarpıyor. Oyuncuların görevlendirmelerini buradan yapabiliyoruz nereye koşacaklarını, destek mi verecekler ? atağa mı çıkacaklar ? yoksa görev yerlerinde mi kalacaklar ?

* * *

Taktik Oluşturucu
Bana Göre Football Manager 2010'un en büyük yeniliği bu. Bir çok kişiye hitap eden, işini kolaylaştıran, internette taktik vs. aramaktan kurtaran bir özellik

Taktik Oluşturucu Karşılama Penceresi, Özet vs. vs.

* * *

Takım dizilişini ayarlıyoruz

* * *

Takımdaki oyuncuların genel görevlerini ayarlıyoruz, herkes görev yerinde mi kalacak , yoksa oyuncular zaman zaman atak ve defansa yardım etmeli mi ?
* * *

Takımın Genel Oyun Tarzı Seçenekleri ...
* * *

Oyuncu Görevlendirmeleri ; kısaca açmak gerekirse kimin, nasıl oynayacağı , örneğin bek'ler atağa katılacak mı ? Fakat ayrıntılı bir şekilde nerden nasıl katılacağına kadar indirgenmiş.
* * *

Bir Önceki Sekmenin daha kaba hali bu sekmede geliyor. Atak yapsın, Destek Versin .. gibi seçenekler mevcut.
* * *

Takımın Genel Mentalitesini Seçiyoruz ; Atak, Defans, Kontrollü atak ... gibi
* * *

Bu adımda genel bir güle güle penceresi

Maç Görüntüleri
Her Zaman Aynı Kalan Genel Bilgi Penceresi Gene Aynı

Fakaaaaat

Sanırım Football Manager Yönetim Kurulu FM 2009'da paintte yapılmış olan tribünleri pek sevmemiş, bizler gibi

+ TV Görünümü

+ Tv Görünümü - 2D Classic

+ Normal Görünüm - 3D

----
Oyunun genel anlamda grafiksel tasarımını sevdim , özellikle maç görüntüleri hoşuma gitti FM 2009'la kıyaslarsak

Benim aklıma gelenler şimdilik bu kadar

Download
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000]Hotfile.com: One click file hosting[/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000]Hotfile.com: One click file hosting[/COLOR][/FONT]
iyi oyunlar