FJ > Baphome'][' <BskN> // Açıklama :

0
EXE RANK

By Winnerr

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
twitter.com
By Winnerr
Started by [COLOR=#000000]GooqLee[/COLOR]‎ ? : Bu arkadaş dün gece benim ts'mde birlikte aynı kanalda kasıyorduk ve clanındaki herkez aynı kanaldaydı delikanlılık yapıp record almışlar ts kastığımı bildikleri halde adımızı GH'ye çıkarmaya çalışmışlar herneyse ben bu alemde 9 yıldır varım bizi bilen bilir, İnanmayanda özellikle ' TW ' veririm hiç problem yok. Burdan bu arkadaşlara sesleniyorum istediğiniz kadar movie yapabilirsiniz reklamın iyisi kötüsü olmaz hergün, herdakika alayınızı ezdim, ezdik FJ TEAM olarak herkezin karşısındayız. Neyse umrumda değil zaten sadece söylemek istedim yaptığınız adamlık değil ama bunu bilin :)

Ha bide yaptığınız movie'de fake nick alıpda adıma kastığınız çok belli bari HD movie yapsaydın gurur duyardım :D 46.cı saniyede belli etmişsin benim olmadığımı hihih hadi ÇAV.Hadi eyvallah.

obu değiL gardas Bide Kendi Gh si ile Yapmıs Sn 46 Acıklıo herseyi Boxesp Gh dısında hangi hiLede var ? bana onu acıklasın bunu editLeyen arkadas :) Amma Temizmiş :) wqeqweqwe :D

Amele herifler.

Başarılar kardeşim. Yargısız infaz yaptıysam kusuruma bakma, hakkını helal et hakkın kalmasın. İnsanlar gittikçe karaktersizleşiyor.

BaşarILaR KarDeşiM . . .

aLdıRma Sen . . .

kihkih reziller bari belli etmeden yapın fake movienizi çekemiosanız belli etmeyin :)

Basarılar xd

Güzel Açıklama :)

Alabİlİrsİn :)

Genelde senaryo bu şekilde olur :)

Birileri birine movie yapar diğeri açıklama yapar .

amaç prim yapmak heralde ki 9' yıldır diyorsun ben seni 2 gündür gördüm bu alemde :)

Real değiştirdim doğaldır :)

Genelde senaryo bu şekilde olur :)

Birileri birine movie yapar diğeri açıklama yapar .

amaç prim yapmak heralde ki 9' yıldır diyorsun ben seni 2 gündür gördüm bu alemde :)

sen demekki çaylaksın cs de ? ben 5 senedir oynuyorum ve tanıyorum o zamandan beri ?

Evet Baphomet bskN Ghostudur ona beleş dns + pw verdım :) heramx + clanturkish2 fenna 2Li :)

selcuk seni bilmeyenmi var be ??? nasıl yardırıyordn daha gecen sene 1.5 te yazk be sana

Geri