Lєυтηαηт `
Kullanıcı

0
EXE RANK

Fizy Türk yapımı bir sitedir.Tam olarak işlevi " şarkı arama motoru " olarak anılır.Kısa sürede başarıyı elde etmiş olan fizy, bayağı elit bir kullanıcı kitlesine erişmiştir.Bununla kalmayıp Google'dan ortaklık teklifi aldı fizy.
İlklerde fizy sahibinin uydurma bir haber olduğu sanıldı.Sonra fizy'nin sahibi açıklamada bulundu " Google Türkiye’den yapilan açıklamaları bilmiyorum ne yazik ki. Ben sahsen google Türkiye ile hiç göürşmedim. Beni bir bayan aradı. Sizinle görüşmek istiyoruz diyerek. google’dan bir başkan yardımcısının sekreteri olduğunu belirterek bizimle fizy ile alakali olasi ortaklık görüşmesi yapmak istedigini söylediler. Satın alırlar ya da almazlar bilemiyorum. "
Fizy'nin çok çabuk büyük bir kitleye ulaşmasının sebebi ise hoş sade bir tasarımıyla insanlara onları mutlu edicek şekilde hizmet vermesiydi.Kullanımı basit olan ve herkes tarafından gayet basit bir şekilde kullanılan fizy'e yakın zamanda " Coco Cola " sponsor oldu.Sitede belirli değişiklikler yapılarak dahada kaliteli bir hâl aldı.İlk olarak kullanıcılara kayıt olma izni açıldı.Kayıt olmanın avantajı playlistdir.Kayıt olduğunuzda belirlediğiniz şarkıları playlist'inize ekliyorsunuz ve şarkılar otomatik çalıyor.Birden çok liste oluşturabiliyorsunuz.Ve listeniz kullanıcı adınızda kayıtlı kaldığı için her pcde kayıtlı olmuş oluyor.Online müzik dinleme servisinde lider olan bir servis artık çok sık kullanılmaya başlandı.Görünüm olarak'da hoş ve sade tasarımıda cabası.
Başarılar Fizy.