3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o2425]
Tavuklar sadece tuzlanarak da yapılabilir istenirse yoğurtla salça ve baharatlar karıştırılarak tavuklara sürülür. Tavuklar fırının ızagarasına sıralanır. Patatesler elma dilim doğranır yada istediğiniz farklı bir şekilde. İsteğe bağlı olarak biberlerde temizlenir. Fırının tepsisie bahartlanan patates ve biberler sıralanır. Fırına yerleştirilirken resimde de görüleceği gibi fırında ortanın bir altına tepsi, hemen üstündeki yere ızgara koyulur. Izgaradaki tavuğun suyuyla pişen patateslerde farklı bir lezzet olacaktır. Kızaran tavuklar altüst yapılabilir. Afiyet olsun.
[attachment=o2426][attachment=o2427]

- 6 tane kalçalı but/ baget/but ne isterseniz ama yağlı olacak
- 3-4 tane patates
- biber
- kekik, pulbiber, karabiber tuz (patatesler için)
- isteğe bağlı 1 yemek kaşığı yoğurt, salça baharat

Tavuklar sadece tuzlanarak da yapılabilir istenirse yoğurtla salça ve baharatlar karıştırılarak tavuklara sürülür. Tavuklar fırının ızagarasına sıralanır. Patatesler elma dilim doğranır yada istediğiniz farklı bir şekilde. İsteğe bağlı olarak biberlerde temizlenir. Fırının tepsisie bahartlanan patates ve biberler sıralanır. Fırına yerleştirilirken resimde de görüleceği gibi fırında ortanın bir altına tepsi, hemen üstündeki yere ızgara koyulur. Izgaradaki tavuğun suyuyla pişen patateslerde farklı bir lezzet olacaktır. Kızaran tavuklar altüst yapılabilir. Afiyet olsun.
[attachment=o2426][attachment=o2427]