Fırında Balık

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
15 Ocak 2010
Mesajlar
17,143
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
-k1nq`LioN*
FIRINDA BALIK
( 4 Porsiyon )

İÇİNDEKİLER

Lüfer 4 adet 1200 gr.,
Soğan 3 0rta boy,
Havuç 1 orta boy,
Domates 3 küçük boy
Limon 1 orta boy,
Zeytinyağı ¼ su bardağı,
Tuz 2 tatlı kaşığı,
Karabiber, kekik

YAPILIŞI
  • <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo2; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Sebzeleri yıkayıp soyduktan sonra yarım santim kalınlıkta halka şeklinde doğrayın. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo2; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Tepsiyi 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yağladıktan sonra soğanın yarısını tepsiye koyun. Üzerine domates ve havuçları yerleştirin kalan soğanı da üzerlerine ekleyin. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo2; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Temizlenmiş balıkları sebzelerin üzerine yerleştirerek zeytinyağını gezdirin. Karabiber ve kekiği ekleyin. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo2; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>En üste dilimlenmiş limonları dizin.
  • Önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında 40 dakika pişirin.
 
Geri
Üst