17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
FIRINDA BALIK
( 4 Porsiyon )
İÇİNDEKİLER
Lüfer 4 adet 1200 gr.,
Soğan 3 0rta boy,
Havuç 1 orta boy,
Domates 3 küçük boy
Limon 1 orta boy,
Zeytinyağı ¼ su bardağı,
Tuz 2 tatlı kaşığı,
Karabiber, kekik
YAPILIŞI
( 4 Porsiyon )
İÇİNDEKİLER
Lüfer 4 adet 1200 gr.,
Soğan 3 0rta boy,
Havuç 1 orta boy,
Domates 3 küçük boy
Limon 1 orta boy,
Zeytinyağı ¼ su bardağı,
Tuz 2 tatlı kaşığı,
Karabiber, kekik
YAPILIŞI
- <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo2; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Sebzeleri yıkayıp soyduktan sonra yarım santim kalınlıkta halka şeklinde doğrayın. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo2; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Tepsiyi 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yağladıktan sonra soğanın yarısını tepsiye koyun. Üzerine domates ve havuçları yerleştirin kalan soğanı da üzerlerine ekleyin. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo2; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Temizlenmiş balıkları sebzelerin üzerine yerleştirerek zeytinyağını gezdirin. Karabiber ve kekiği ekleyin. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo2; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>En üste dilimlenmiş limonları dizin.
- Önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında 40 dakika pişirin.