Firemanın Yaşı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fireman`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2
EXE RANK

Fireman`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Fireman`
beyler ben Firemanın Abisiyim kaRdeşim asLında 15 yaşında ama daLqa qeçersiniz diye söLemiyoR ben sÖleyem Fireman 15 yaşında ama LÜTFEN DALGA GEÇMEYİNİZ

olablr :) kardeşimsin o zaman

ya abim açmış konuyu :D ama doqRu 15 yaşındayım daLqa qeçerLer diye söLemedim ama abim söLemiş =)

ota bota konu açıyonuz.

kaRdeşim abim açmış biLmio oda napaLım aLlal

shahaah zuuahahaha amsuhmeufhmum mauahahah 15 yaşındaymş hehehe
böle bi tepki mi bekliyordun herkes o yaşlardan geçti hem şu forumun yaş ortalaması da o civarlarda gereksiz yani bunu takman...

forqiven güLmene Gerek yok oLaßiLir kardeşimize saygı duyuyorum :)..

böle bi tepki mi bekliyordun herkes o yaşlardan geçti hem şu forumun yaş ortalaması da o civarlarda gereksiz yani bunu takman...

Zorunamı Kaçtı Bende 14 Yaşındayım Sayqımız Var die Ses Çıkartmadık Ama Düzqün TakıL...Bundan Sonra Sayqısızda oLabiLiRim Uyarıyım...!

lan allahın salaklarıyla uğraşıyoz okurlar anlamazlar ya (= (= hay allahım

forqivenin ayzdığını anlamadınız o dalga geçmioki xd

lan allahın salaklarıyla uğraşıyoz okurlar anlamazlar ya (= (= hay allahım

Bak Terbiyene TakıL qeRizekaLı benim Azımıda açTıRma...!

ulen işe bak arada kilometreler var diye çocuk şimdi ağzını açacak... Gel yanımda konuş bir de böle, kedi! Hem ilk sen mesaj yazıp kendini rezil ediosun sora da gelmiş laf atıosun ayıp ayıp... Küçük yaşlı kimseye seviyesizlik yapmam ben çünkü herkes kendi sınırını çizer kendini bilir... Bir de küçük olduğunu illaha kanıtlamak isteyenler vardır (bkz [B][COLOR=#000000]-bR`q[/COLOR][/B]) işte ben onlara katlanamam :)... Bunun üstüne mesaj yazıp kendini daha çok belli etme.

adam yasının 15 olduqunu solemede bı sakınca olmadıqını guzel bı dılle anlatmııs . adamların cs oynamaktan beynı sulanmıs olacak kı anlamamıslar saqlık olsun forqıven taqma :D

yaw abuk subuk konu açıonus

BeyLer Forqivenin dediğini anLamadınız o dedi neden daLqa gecelımmkı saTen Forumda cogu kısı 15 yasında feLan dedı daLqa qecmedı yanlIs anLamayın

Adamın Yazdıgını Anlayarak Okuyun Ya aLLahım Forviqen Anlamıyorlar Bunlar :D

Bende 16 Yasındayım Sorun Yok.

Konu Kilit.#

bénde cs basLadıqımda 11 yaşındadım xDe

sımdı kaç yaşındasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri