1
EXE RANK
csbugra
Fexe Kullanıcısı
[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/5638/preview2q.png[/IMG]
1. Adım
Firefoxpcnizde kurulu değilse indirin.
2. Adım :
Firefox'u instal ettikten sonra default theme olarak açılacaktır. Siteleri tek pencere içerisinde "tab" olarak görmek için Araçlar > Seçenekler > Sekmeler bölümünde gelerek buradan Yeni sayfalar burada açılsın: menüsünden Yeni sekmede seçeneğini seçiniz.
3.adim:
Vista Aerotemasını indirin.
4. Adım :
Yeni temayı görebilmek için firefoxunuzu tekrar başlatın.
5. Adım :
Menü barına sağ tıklayarak özelleştir seçeneğini tıkladığınızda sadece explorer'da olan seçenekleri bırakabilirsiniz. Menüden bazı iconları kaldırmak için sürükle bırak tekniğini kullanabilirsiniz.
6. Adım :
Personal Menus ve ve myFireFox & Vista-aero Modifiereklentilerini indirin
7. Adım :
FireFox Showcase ve FasterFoxeklentilerini indirin.
Firefoxunuzu yeniden açtığınızda internet explorer 7 görünümünde bir firefox'a sahip olacaksınız
1. Adım
Firefoxpcnizde kurulu değilse indirin.
2. Adım :
Firefox'u instal ettikten sonra default theme olarak açılacaktır. Siteleri tek pencere içerisinde "tab" olarak görmek için Araçlar > Seçenekler > Sekmeler bölümünde gelerek buradan Yeni sayfalar burada açılsın: menüsünden Yeni sekmede seçeneğini seçiniz.
3.adim:
Vista Aerotemasını indirin.
4. Adım :
Yeni temayı görebilmek için firefoxunuzu tekrar başlatın.
5. Adım :
Menü barına sağ tıklayarak özelleştir seçeneğini tıkladığınızda sadece explorer'da olan seçenekleri bırakabilirsiniz. Menüden bazı iconları kaldırmak için sürükle bırak tekniğini kullanabilirsiniz.
6. Adım :
Personal Menus ve ve myFireFox & Vista-aero Modifiereklentilerini indirin
7. Adım :
FireFox Showcase ve FasterFoxeklentilerini indirin.
Firefoxunuzu yeniden açtığınızda internet explorer 7 görünümünde bir firefox'a sahip olacaksınız