filimin gizemi

2
EXE RANK

`-ToquAan*<qS>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-ToquAan*<qS>
[COLOR=#0000ff]filimin gizemi[/COLOR]

babaannem hastaydı annem ve babam babaannemi ziarete gittiler biz ablamla yanlız kalmıştık ablam bana arkadaşında kalacağına ve bana istersen arkadaşlarını çağır parti ver dedi bende tamam dedim çok mutlu ve heyecanlıydım arkdaşlarımı çağırdım satt 10 du5 kişiydik saat geç olduğu için arkadaşlarımın aileleri almaya geldi 3 kişi kalmıştık daha sonra bi arkadaşım çantasından bi korku filimi çıkardı izledik filimde bi esra rengiz bi kaset var kaseti izleyenler lanetleniyor ev darma duman aluyo felan çok korkmuştuk daha sonra içerde herşey dahılmaya başladı biz çığlıklar açıyoduk ışıklar yanıp yanıp sönüyodu ben nerdeyse bayılacaktım ve sonunda karanlık bi gölge geldi veeee o kişi bana ablan nerde dedi ben şaşırmış bi vaziyette arkadaşlarımın yanına yöneldim bu bana ablamı sordu yaa dedim ve ışıklar yandı ve babam annem ablam çıktı ortaya hemde iyiki doğdun diyerek meğer bana güya süprüz parti yapmışlar benim asıl şaşırdığım evlerine giden arkadaşlarım yani benim öyle sandığım arkadaşlarım ve evdekilerde bu plannın bi paçasıymış:)

Geri