Fıkralarla Türkiye ...

Yaşlıca bir bayan evindeki koltuğunda oturup uzun geçmiş hayatını gözden geçirirken birden bir peri karşısına çıkıverir ve ona 3 dilekte bulunabileceğini söyler.

Peki der yaşlı kadın "Zengin olmak istiyorum"

Peri bir el hareketiyle kadının koltugunu som altına çeviriverir.

"İkinci olarakta güzel ve genç bir prenses olmak istiyorum" der.

Birden başında paha biçilemez bir taci olan dünya güzeli bir prenses oluverir.

"Ucuncu ve son olarak olarak ne istersin ?" diye sorar peri.

O sırada yaşlı köpeği ağır bir şekilde kafasını kaldırıverir ve zayıf bir "hav" sesi çıkartır.

Prenses cok sevdiği köpeğine bakar ve şöyle der "Köpeğimi yakışıklı bir prense dönüştürebilir misin ?"

Tam o anda, şimdi güzel bir prenses olan yaşlı kadının önünde dünyada hiç kimsenin görmediği kadar yakışıklı bir prense dönüşür köpek. Hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği kadar yakışıklıdır bu prens.

Kadın ona büyük bir hayranlıkla bakar ve o anda ona aşık oluverir. Prens ona doğru yaklaştığında kadının heyecandan dizleri titremeye başlar.

Prens ona dogru eğilir ve dudakları neredeyse kadının kulağına değecek şekilde şöyle fısıldar:

"Eminim şimdi, zamanında beni hadım ettirdiğine cok pişmansın."

diss.gif

Boks

BOKS T.V’de Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonluğu maçı canlı yayınlanacaktır. Adam da boks maçlarının hastasıdır…O sabah karısına son talimatları verir. Adam pazartesiden başlar, cumartesi gecesi için hazırlık yapmaya;

- Aman hanım, dışarı gitme organizasyonu falan yapma.. Eve de kimseyi çağırma! Güzel bir çilingir sofrası da kur televizyonun başına.. Tekirdağ rakımı da hazır et! Şöyle bir keyif yapalım..

Akşam maç saatinde, eşi her şeyi hazırlar. Gonk çalar ve maç başlar.. Adam rakısına uzanıp bir yudum alır. TV’den:

- Gümm!! Bir yumruk.. Kırmızı şortlu boksör ağaç gibi devrilir..

Hakem:

- Bir.. İki.. Üç……….. Sekiz.. Dokuz.. On.. Nakavt!! diyerek maçı bitirir. Adam elinde kadeh kala kalır:

- Yuh be.. Bir hafta bekle, bunca hazırlan! Heveslen!. Yarım dakika bile sürmesin!

Hemen yanında oturan eşi dayanamaz :

- Şimdi ne hissettiğimi anladın mı?

Senin Karını Vantilatör Yaptık =)

Adamın biri karısını çok seviyormuş. Karısı bir gün ölmüş ve adam da
üzüntüsünden bir süre sonra ölmüş. Adam cennete gitmiş ve karısını bir
türlü bulamamış. Meleklere sormuş:
- Karım nerede? Melekler de adama:
- Senin karın burada yok, belki cehennemde olabilir. Bir de orayı ara.
Demiş
Adam karısının bir melek kadar temiz yürekli olduğunu düşündüğünden
cehenneme bakmayı zaman kaybı olarak görmüş ama yine de merakından bakmak
istemiş ve cehenneme gitmiş. Adam, cehennemde kendi etrafında sürekli dönen
kadınlar görmüş ve dayanamayıp bir zebaniye sormuş:
- Ya hemşerim, bu kadınlar neden kendi etraflarında dönüyorlar? Zebani
yanıtlamış:
- Bu kadınlar kocalarını kaç kez aldattıysa kendi etraflarında o kadar
dönüyorlar. Meselâ şuradaki sarı saçlı olan kocasını 20 kere aldattığı için
kendi etrafında 20 kere dönüyor. Adam sormuş:
- Peki benim karımı gördünüz mü? Zebani yanıtlamış:
- Senin karını vantilatör yaptık.

Yorum yapmadan geçenin yüzünde siyah benekler çıksın hıhh
biggrin.gif
biggrin.gif

Gülmeyen Fıkradan anlıyorum demesin : ))Bomba Bomba!!

Yeni evli iki çift gerdek gecesi sevişmek için hazırlanırken kadın birden eşine - "Yapamayacağım", der.
Eşi sebebini sorduğunda
- "Bu papağan bana bakarken rahat davranamıyorum", yanıtını verir. Bunun üzerine adam papağana doğru yönelir. Papağana - "Şimdi arkanı dön. Eğer bizim tarafa dönecek olursan senin ananı mikerim" der.
Bunun üzerine papağan arkasını döner. Karı kocanın işi biter, sabah olur. Papağanın arkası hala dönüktür. Çift ise balayına gitmek için valizlerini toplamaya başlarlar. Fakat son bir parça valize sığmamaktadır. İçeride şu diyalog geçer:

- "İttir ittir..."
- "Olmuyor ittiriyorum."
- "Biraz daha zorla, girdi girecek."
- "Dayanamayacağım, gücüm kalmadı."
- "Ha gayret, sık dişini, az kaldı giriyor."
- "Yok bu böyle olmayacak.Ben en iyisi gardolabın üstüne çıkıp oradan atlayiim, belki o zaman girer."
Bunun üzerine papağan arkasını dönerek
- "Valla diil anamı, sülalemi mikseniz bu pozisyon kaçmaz..."

Dünya kadınlar günü

Dünya kadınlar gününde bir çok ülkeden kadının katıldığı Dünya Kadın Örgütü
toplanmış. Kararlar alıyorlar. Kadınları kimse ezememez. Herkes eşittir vs.
Bundan sonra kendimizi ezdirmeyeceğiz kocalarımızın isteklerini yerine
getirmeyecegiz demişler. Sonuçlarını da gelecek sene tekrar toplanıp
değerlendirmek üzere kongreyi bitirmişler. Aradan 1 sene geçmiş. Tekrar
toplanmışlar. Sonuçları değerlendiriyorlar. Önce İtalyan kadın söz
almış; -Eve ilk gittiğimde kocam benden yemek yapmamı istedi, bende bundan
sonra yemek yapmayacağımı kendisinin yemek yapması gerektiğini soyledim. 1.
gün bişey göremedim, 2. gün kendisine yemek yaptı, 3. gün bana da yemek
yaptı o günden beri evde yemeği kocam yapıyor. Sıra Alman kadına
gelmiş; -İlk gün eve gittim. Kocam benden elbiselerini yıkamamı istedi. Ben
de ona bundan sonra temiz elbise giymek istiyorsa kendisinin yıkayacağını
soyledim. 1. gün bişey goremedim, 2. gün kendisinin elbiselerini yıkadı, 3.
gün benimkileride yıkadı. O günden beri evdeki butun elbiseleri yıkıyor.
Sıra bizim Türk kadına gelmiş; -İlk gün eve gittim. Kocam bulaşıkları
yıkamamı istedi. Bende ona bundan sonra temiz tabakta yemek yemek istiyorsa
bulaşıkları yıkaması gerektiğini söyledim. 1. gün bişey göremedim, 2. gün
bişey göremedim, 3. gün gözümün birisi azcık açıldı görmeye başladım

Zam Muhabbeti

Kalabalik bir IETT otobüsünde kadının biri arkasındakı adama;
- Noolorus bre habire arakamdan yüklenooorsun
der...
Genç adam gayet sakin...
- Otobüs fren yapınca yani şey pardon...
der ...
Az sonra kadın yine uyarmak zorunda kalır
- Bre yüklenip duroorsun .....
Genç adam yine sakin,
- Madam fren fren ... fren yapınca ....
derken kadın sözünü keser;
- İyi de o pantolunundaki sertlik noolooor ???
bizimki yine yüzsüz yüzsüz;
- Madam maaşımı yeni aldım onlar para tomarı
diye yanıt verir.
Madam da boş durmaz ...
- Bre bu nasıl maasstir taksimden beri her frende zam gelorrrrrr!!!

Otobüs Şöförü...

- Benim annem doktor babam doktor olsaydı bende doktor olurdum.

- Benim annem avukat babam avukat olsaydı bende avukat olurdum.

- Benim annem öğretmen babam öğretmen olsaydı bende öğretmen olurdum.

- Benim annem mühendis babam mühendis olsaydı bende mühendis olurdum

....

En sonunda otobüs soförü dayanamamıs sormuş.

- Senin annen or...pu baban pez.......nk olsaydı ne olurdun?
ufaklık yapıstırmış lafı tabi:

- OTOBÜS ŞOFÖRÜ

Papağan Komedi

Adamın biri evinde bir erkek papağan besliyormuş. Onu çok sevdiğinden istediği her şeyi yapıyormuş. Papağan bir gün dişi papağan diye tutturmuş. Adam başlamış aramaya ama ne mümkün. Papağan onu terkedeceğini söyleyerek tehtit etmiş. Adam çaresiz aramaya devam etmiş fakat hiç biryerde dişi papağan bulamamış. Sonunda papağan bir öneride bulunmuş;

- Karşı binada dişi bir papağan var ama sahibi kesinlikle vermez, onu isteyeceksin, vermezse çok para verip al .

Adam gidip ancak yüklü miktarda bir parayla papağanı alabilmiş bir geceliğine fakat papağanın kılına zarar gelmemesi şartıyla. ıki papağanı kafese koyup utanmasınlar diye üzerlerini örtmüş kendi papağanına sıkı sıkı dişinin kılına zarar vermemesini tenbih etmiş. Adam sabah kalkıp bunlara baktığında erkeğin mayıştığını, dişinin ise tüylerinin havada uçuştuğunu görmüş. Bunun üzerine sinirlenen adam papağana;

- ne yaptığını sanıyorsun sen diye kızmış.

Papağan gevşek gevşek cevap vermiş
;

- O kadar para verdik seks dediğin soymadan yapılmaz ki ...

Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."

Gülmekten Ölebilirsiniz Ona Göre Okuyun :)

Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere içinde, hoca sorar,

"Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dövmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy.

" Bunun üzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda Şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. Bunu gören hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır.

"Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yinne babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hiç ses etmedim. Bunun üzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hiç bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus.

Ertesi gün bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hiç ses çıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına geçti, "ben çocuk isterem, ben çocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Geçtim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""

HAHAHAHA koptum hepsi birbirinden güzel paylasım ıcn tşk ıbo .d.d benı guldurdnyA ALLAH`ta senı gulduırsun :D:DD:

Geri