8
EXE RANK
~ Paa$aaLiii *
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- pasali7.wordpress.com
Öncelikle Neden Doğum Tarihi Değiştiriyoruz..?
Doğum Tarihi Değiştirme Menejerlikte çok lazım olur..Çünkü Menejerlikte Yaş Ne Kadar Küçük İse Gelecek Yıllarda O Kadar Çok Gelişir.. Mesela 2008 Yılında 75lik İse 2010 Yılında 85lik Olur.. Fakat Sürekli Oynatmanız Gereklidir..!..
Bilmeyenler için Doğum Tarihi Değiştirmeyi Anlatıyorum..!..
İlk OLarak Oyuna Girip 4. Sıradaki ßölüme Girip Oyuncu Düzenle ( Edit Player )e Giriyoruz..
Bu resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Bu resmin orijinal boyutları 1024x768.
2. Olarak Hangi Takımdaki Oyuncuyu düzenleyecekseniz takımı seçiyorsunuz.. Örneğin ßeşiktaş..
Bu resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Bu resmin orijinal boyutları 1024x768.
Daha Sonra Hangi Oyuncuyu düzenleyecekseniz seçiyoruz..Örneğin Rüştü Reçßer..
Girdiğimizde Karşımıza Rüştüm Reçßerin Sayfası Çıkıyor.. İlk Sayfadan Ad,soyad,ülke ve mevki durumunu değiştireßiliyorsunuz..
Doğum Tarihini Değiştirmek İçin 2. ßölüme iniyoruz..
Resimde altı çizili olan OKa Tıklıyoruz..
2. Sayfada Doğum Tarihi Dısında Futßolcunun Kullancağı Ayağı Seçiyoruz..
Doğum Tarihi 2. Olandır ( YIL ) .. 1980-1981 vsvs
3. Olan Aydır... Mart,ocak
4. Olan İse Gündür.. Pazartesi,salı
Doğum Tarihi Değiştirme Menejerlikte çok lazım olur..Çünkü Menejerlikte Yaş Ne Kadar Küçük İse Gelecek Yıllarda O Kadar Çok Gelişir.. Mesela 2008 Yılında 75lik İse 2010 Yılında 85lik Olur.. Fakat Sürekli Oynatmanız Gereklidir..!..
Bilmeyenler için Doğum Tarihi Değiştirmeyi Anlatıyorum..!..
İlk OLarak Oyuna Girip 4. Sıradaki ßölüme Girip Oyuncu Düzenle ( Edit Player )e Giriyoruz..

2. Olarak Hangi Takımdaki Oyuncuyu düzenleyecekseniz takımı seçiyorsunuz.. Örneğin ßeşiktaş..

Daha Sonra Hangi Oyuncuyu düzenleyecekseniz seçiyoruz..Örneğin Rüştü Reçßer..

Girdiğimizde Karşımıza Rüştüm Reçßerin Sayfası Çıkıyor.. İlk Sayfadan Ad,soyad,ülke ve mevki durumunu değiştireßiliyorsunuz..
Doğum Tarihini Değiştirmek İçin 2. ßölüme iniyoruz..
Resimde altı çizili olan OKa Tıklıyoruz..

2. Sayfada Doğum Tarihi Dısında Futßolcunun Kullancağı Ayağı Seçiyoruz..
Doğum Tarihi 2. Olandır ( YIL ) .. 1980-1981 vsvs
3. Olan Aydır... Mart,ocak
4. Olan İse Gündür.. Pazartesi,salı