Fasulye Kavurması

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
1 Ara 2009
Mesajlar
15,286
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
-AUXERRE. `
MalzemelerMutfak Zorluk 2Süre 50 dk.Kaç Kişilik 4Yöntem Yarım kilo taze fasulye
2 Adet kuru soğan
2 Adet yumurta
2 Adet domates
1 Adet havuç
3 Yemek kaşığı tereyağı
Tuz, kırmızı pulbiber

Hazırlanışı
  • Fasulyelerin kılçıklarını ayıklayıp, yıkadıktan sonra süzgece alın.
  • Kaynar Tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayıp suyunu süzün.
  • Tereyağını tencerede eritip, küp şeklinde doğranmış soğanı ilave ederek kavurun.
  • Havuç ve domatesi rendeleyip, kavrulmakta olan soğana ekleyin.
  • Karışımı bir süre kavurun ve domatesler suyunu çekince yumurtaları ilave edip, karıştırın.
  • Karışıma haşlanmış taze fasulyeleri ekleyip, tuz ve kırmızı pulbiber serperek kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin.
  • Servis tabağına alıp, sıcak olarak servis yapın.
 
Geri
Üst