15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 1 Ara 2009
- Mesajlar
- 15,286
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
MalzemelerMutfak Zorluk 2Süre 50 dk.Kaç Kişilik 4Yöntem Yarım kilo taze fasulye
2 Adet kuru soğan
2 Adet yumurta
2 Adet domates
1 Adet havuç
3 Yemek kaşığı tereyağı
Tuz, kırmızı pulbiber
Hazırlanışı
2 Adet kuru soğan
2 Adet yumurta
2 Adet domates
1 Adet havuç
3 Yemek kaşığı tereyağı
Tuz, kırmızı pulbiber
Hazırlanışı
- Fasulyelerin kılçıklarını ayıklayıp, yıkadıktan sonra süzgece alın.
- Kaynar Tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayıp suyunu süzün.
- Tereyağını tencerede eritip, küp şeklinde doğranmış soğanı ilave ederek kavurun.
- Havuç ve domatesi rendeleyip, kavrulmakta olan soğana ekleyin.
- Karışımı bir süre kavurun ve domatesler suyunu çekince yumurtaları ilave edip, karıştırın.
- Karışıma haşlanmış taze fasulyeleri ekleyip, tuz ve kırmızı pulbiber serperek kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin.
- Servis tabağına alıp, sıcak olarak servis yapın.