15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 1 Ara 2009
- Mesajlar
- 15,286
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
MalzemelerMutfak Zorluk 3Süre 50 dk.Kaç Kişilik 6Yöntem Yarım kilo taze fasulye
2 Çorba kaşığı tereyağı
1 Çorba kaşığı un
1 Su bardağı su
4 Diş sarımsak
Çeyrek limon suyu
Tuz
Süslemek için :
1 Adet haşlanmış yumurta
1 Adet domates
8-10 Adet çekirdeksiz yeşil zeytin
Hazırlanışı
2 Çorba kaşığı tereyağı
1 Çorba kaşığı un
1 Su bardağı su
4 Diş sarımsak
Çeyrek limon suyu
Tuz
Süslemek için :
1 Adet haşlanmış yumurta
1 Adet domates
8-10 Adet çekirdeksiz yeşil zeytin
Hazırlanışı
- Fasulyeleri ayıklayıp, yıkayın.
- Çoz az su ilave ederek fasulyeler yumuşayana dek haşlayın.
- Delikli kepçe ile tencereden çıkarın ve bekletin.
- Ayrıca bir tencereye tereyağını alıp, eritin.
- Unu yağa ilave edin ve sürekli karıştırarak pembeleştirin.
- Fasulyeyi haşladığınız sudan 2 su bardağı su alarak azar azar ve karıştırarak una ilave edin.
- Tuzunu ayarlayın.
- Dövülmüş sarımsakları ve haşlanmış fasulyeleri ilave edip, ağır ateşte bir taşım daha kaynatın.
- Ateşten alıp, limon sıkın.
- Haşlanmış yumurta, domates dilimleri ve zeytinle süsleyerek servis yapın.