Fast Ws Wrist(4 Fake)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
S.a beyler gece 1 de atılan mac bizim teamdan kimse yoktu 4 fake 1 real ile maca girdik sonuc ortada
1. yarı 8-4 Yenildik
2.yarı 9.0 Yendik.
Bizim Realimiz yok suan tatildeler gelince real ile atarız oke Fake Gelen arkadaslarımada Teşekkür ederim onların yardımları cok Sağoluın..
Buyrun ss ;)
http://yfrog.com/izadszzyrp

qL Harici Post kasma

:) hımm qüzeL onlardada 3 tane reaL war

tazmanya özcan rajuav realdang nasıl real yok bizde fakeydik. neyse benim profilde msn war ekle buqun 8.00 da atalım...!

tmm smdı gordum harun falanda varmıs ozurde o attıgnıız sw soclmu deılmı ?

Tebrikler baya düelloya dönüştü bu. :)

Socl karsı teamdan 1 fake vardı galiba ;)
netbilgini mac sw sinde attık

socl du kardesm ! Mac.netbilgini.net

Teşekkürler Kardes Düello değil kardesim bizim real yokken yeniyolar sonra tavan yapıyolar Fake teamlada ezeriz bu kadar..

Neyden bahsediyosun siz başlattınız ?, fake teamlada ezermiş ben sana bi fake team çıkartırım el alamazsın fake team farklı kendi teamın farklı real te***** getir başka zaman yine atalım dünkü maçı yendiniz ama helal olsun.

Hakan kardes bak sacma sacma konusma ben senin cevrenini bilirim ve nasil birileri olduklarinida nadirin uyeleri var senn msnde herkezde bilio ayik OL ;)

kA * ~S a n c h e S` ~qRL~`:001_tongue:

Kendinizi Pahalı Zannetmeyin Hepinizin İndirimli GünLerini Biliyorum...:glare:
kA * ~S a n c h e S` Team Kill ve Mac Mo | SK Gaming

Hakan kardes bak sacma sacma konusma ben senin cevrenini bilirim ve nasil birileri olduklarinida nadirin uyeleri var senn msnde herkezde bilio ayik OL ;)

1.si ismim harun, neyse şimdi şunu dinle elbetki msnimde 3D ciler olcak bu şuan şurdakı herkesde vardır ben kimin 3D olduğunu bilemem ama yok bana 3D diyorsan beklıyorum çıkart 3D moviemi 2. ayığım zaten rahat olun siz her daim ;) şuna gelelim bana burda boş laf yapmayın 3D falan diye madem biliyorsunuz çıkarın movie ;)

kA * ~S a n c h e S` ~qRL~`:001_tongue:

Kendinizi Pahalı Zannetmeyin Hepinizin İndirimli GünLerini Biliyorum...:glare:
kA * ~S a n c h e S` Team Kill ve Mac Mo | SK Gaming[/QUOTE]

ka yazıklar olsun :D :D :D saglam bılrdm sızı :D :d

1.si ismim harun, neyse şimdi şunu dinle elbetki msnimde 3D ciler olcak bu şuan şurdakı herkesde vardır ben kimin 3D olduğunu bilemem ama yok bana 3D diyorsan beklıyorum çıkart 3D moviemi 2. ayığım zaten rahat olun siz her daim ;) şuna gelelim bana burda boş laf yapmayın 3D falan diye madem biliyorsunuz çıkarın movie ;)

Bizim team Kimse birşey yazmasın..! cok uzadı harun sizde yazmayın kapayın konuyu yeter Oyun icin neler diyonuz bir birinize, Yenmekte var yenilmekte....

qL harici Post kasma..!

bende akmışım :D

Teşekkürler Kardes Düello değil kardesim bizim real yokken yeniyolar sonra tavan yapıyolar Fake teamlada ezeriz bu kadar..

Aynen dalgasına maç atıyorsun adam kalkıyor socL akarız aqa yazıyor daha bide :)

Geri