Ezİlme tehlİkesİ geÇİrdİler

2
EXE RANK

ć$в1Lм3z `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ć$в1Lм3z `
Edirne'de bir mağaza tarafından düzenlenen imza gününe katılan Galatasaray ve milli takımın başarılı oyuncusu Arda Turan'ı görmek isteyen taraftarlar izdihama yol açtı. Yaşanan izdiham nedeniyle Arda ile çok sayıda taraftar ezilme tehlikesi geçirdi.
Mağazanın güvenlik görevlileri izdihamı bastıramayınca polisten yardım istedi. Polis eşliğinde imza töreninin yapıldığı mağazadan çıkan Arda, güçlükle aracına bindi ve hızla mağazadan uzaklaştı.
Arda Turan'ın Edirne KİPA AVM'deki Efor mağazasında düzenleyeceği imza gününe katılmak isteyen çok sayıda taraftar erken saatlerde mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. AVM'nin girişine ise taraftarlar 'Baba Ocağına Hoşgeldin' afişi astılar. Arda'yı üzerine giydiği Galatasaray forması ile karşılamak isteyen ve Arda'yı göremeyeceğini düşünen 14 yaşındaki Büşra Topaçlar gözyaşlarına boğuldu. Arda'yı görememe korkusu yaşadığı için ağladığını belirten Büşra Topaçlar, "Onu çok seviyorum. Onunla bir defa fotoğraf çektirsem yeter"dedi. Ancak yaşanan izdiham ve kalabalık nedeniyle Büşra, Arda'ya ulaşamadı.
Güvenlik görevlilerini zor anlar yaşadığı imza gününde çok sayıda taraftar Arda'yı görebilmek için birbirlerini ezdi. Yaklaşık 1 saat kendisini görmeye gelen taraftarlara imza dağıtan ve hatıra fotoğrafı çektiren Arda ter içinde kaldı.
Daha sonra Arda Turan, imza gününün yapıldığı mağazadan çıktı. Ancak mağaza önünde toplanan çok sayıda taraftar Arda'ya dokunmak isteyince izdiham yaşandı. İzdiham sırasında ezilme tehlikesi geçiren ve zor anlar yaşayan Arda Turan, mağazanın bulunduğu AVM'den çıkamayınca polisten yardım istendi. AVM'ye gelen polisin yardımıyla kapalı otoparktaki aracına binen Arda hızla AVM'den uzaklaştı. Çok sayıda taraftar ise Arda'nın içinde bulunduğu aracın peşinden koştu. İmza gününün ardından Arda, bir lokantada anne ve babası ile birlikte meşhur Edirne tava ciğeri yedi. Yemeğin ardından ise Arda Edirne'den ayrıldı.

Geri