"Ezel'i Kim Kaparsa,Onda Kalacak"

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
SEDEF AVCI'DAN KÜÇÜK DE OLSA EZEL'LE İLGİLİ BAZI TÜYOLAR GELDİEzel dizisinde Bahar'ı oynayan Sedef Avcı, Kanal D'deki 'Şeffaf Oda' programında Güneri Civaoğlu'nun konuğu oldu. Civaoğlu'nun Yaprak Dökümü'ndeki rolüne gönderme yaparak Ezel'le ilgili "Orada çok karışık bir durum yok" sözlerine "Henüz" yanıtını verdi.

"Olacak mı?" sorusu üzerine Avcı, fazla bir tüyo vermekten kaçınarak "Bilmiyorum yani. Olaylar yeterince karışık" dedi.

Dizide Ezel'e aşık olan Bahar'ın hastalığını önemsemeyip tedaviyi reddetmesiyle ilgili bir soru üzerine Sedef Avcı, "Tedaviyi reddediyorum şu an. İkna etmeleri lazım. Edecekler yani" diyerek küçük bir tüyo da vermiş oldu.

Güneri Civaoğlu'nun "Ezel, kimde kalacak?" sorusuna "Bilmem. Kim kaparsa onda kalacak" şeklinde esprili bir yanıt veren Sedef Avcı, "Sen biraz masum, sadesin" sözlerine ise "Hiç belli olmaz. Bilmiyorum herkes izlerken 'Bir anda o kadar çok şey veriyorsunuz ki sanki 2-3 bölüm sonra bitecek gibi geliyor' diyorlar. Halbuki daha bayağı bir hikayesi var. Güzel gidiyor" açıklamasını yaptı.

Geri