eX JuqaDores Vs [Fs'g]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
<B><B><b>
Ben Senin Teamına KOyarım Dememişmiydim Yegen qiovinco ne yapalım teamım sağlam :D
</B>
3 Defa 4 kiLL atım SOn adam SÜrekli SAklandığındna Bi tk attırmadı botlar :drool: Adam Lykia Mert Her Mac atısımızdan SOnra gh mOviemi CIkarıyor heLaL sana :thumbup:
[IMG]http://hizliupload.com/img/76862498825964337952.jpg[/IMG] Hizliupload.com
[IMG]http://hizliupload.com/img/02539241414504246087.jpg[/IMG] Hizliupload.com

BUyrun Buda MAçtan SOnra Vs isteyen -ka* -kable4 Çağrı Atmak istemedim Arkadas bıldım zorladı beni Neyse bir devreyi koyayım :D terörde 11 e 3 ü koymuyom bak değerimi bil . Millet Kendini Valvee sanıyor heralde :D valveele attığım vsde 2 ay hıc kasmadım ve oyuna basladıgım gün vs attım 1 farkla zorla aldı . oda 17 e 10 dan cevırdı oyunu son ellerde saldım bir hataydı yoksa oda iyi biliyorki vs benimdi :wink: :lol: Bir insan ister istemez 2 ay kasmadıgı ıcın aiminde gevşeme oluyor . valve tekrar istiyorum oyuna alışdım . bir daha atalım . 1 farkla olmaz bu işler . zaten playersen dersinki bu adam 2 ay kasmadı . su an oyuna alısmıs atalım vsyi kim iyi görelim :)
[IMG]http://hizliupload.com/img/97553707252181805944.jpg[/IMG] Hizliupload.com
</B></b>
NOt : ALta 1 - 2- 3 -4 Valve yazanlar heralde gerdeğede valveninkiyle girecekler :lol: oyuncu olan adam kendi oyununu gösterir . Valve sende sanmaki millet seni seviyor :D bak her ss de fraglarıma her macta en iyi benim her fragda akıyoruz o yüzden Beni kimse çekemiyor sevmiyor . ve düşmanımın düşmanı dostumdur felsefesinden dolayı sana kanka oluyolar :D Çünkü ezmediğim team kalmadı :laugh: :thumbup1:
BAŞARI HARİCİ POS KASANLAR Adminle gorustum SUreklı Ban yıyıyorum Artık KOnularıma GEreksiz Pos kasanlara cevap vermiyecem Admin Gerekenı yapacakmıs . Özelliklede Gerdekci 1 - 2 - 3 -4 cüler :D qweqwe :FFF

gL La bize ok :D

geLe size 1 2 3 4 BBAALLYYOOZZ

babana koyarım bana koy hade ? noob real yok orda gel la xn asdfasdfasdf

Adam Raporcu Arkadaşlar Her Türlü Gideri Var. qL aykut başarılı

bela tk na vs de koydum real değişti ***leri yemişyo

bela tk na vs de koydum real değişti ***leri yemişyo
beLa Senelerdir kasar herkes bilir . 2 aydırda kasmıyor Benımle beraber onuda online yaptım . son attıgı vs de crespoladır . Lutfen basarı harıcı pos kasmıyalım konumuzla alakasız . sinirden yazdıgın yorumun ilgin için tesekurler . :lol: :lol:

Neyin kafasındasın khardeş adamlar koymuş işte.

daha dün attım sor bakiyim nasıl ağladı

Beyler lüften seviyesizleşmeyelim tartışma yapmayın aksi takdirde konu kilitlenecek

1.) movıenı ben yapmadım 2.) yapmak ıstesem bu macta cok rahat yaparım ama kısılıgın bellı 3.)senın ne oldugunu herkez cok ıyı bılıo 4.) clanındakı adamlar bıle temızmı bu sımdı dıyınce agzını acamıor bılmıoruz suphelı sahnelerı var ama kendıne kalmıs dıenler var 5.) nıckımı bıle bıdaha agzına alma By ha bıde 6.) furkana clanında cfg ıstemeyen varsa benden gh oldugumu kabul etcem demıssın ben senden cfg ıstedıysem senın gıbı oluyum yanı GH :):):) qL

khardesh yazık sana koçm kaLdıramıyosn demekki tartşma yaratıyrsn yoL aL. :)

BeyleryorumLar için SağoLun qiovinco ve Khardeshhh noLdula Teamınızı pert ettim :D sizin oldugunuz maclarıda beklıyoruzz qweqwe benım oldugum macı alamazsınız olum borumu balyozlaaaa hopppppp valyoozzz yardır :FFF :D :D gıdın gh movıe yapın sız qweqweqwe

1.) movıenı ben yapmadım 2.) yapmak ıstesem bu macta cok rahat yaparım ama kısılıgın bellı 3.)senın ne oldugunu herkez cok ıyı bılıo 4.) clanındakı adamlar bıle temızmı bu sımdı dıyınce agzını acamıor bılmıoruz suphelı sahnelerı var ama kendıne kalmıs dıenler var 5.) nıckımı bıle bıdaha agzına alma By ha bıde 6.) furkana clanında cfg ıstemeyen varsa benden gh oldugumu kabul etcem demıssın ben senden cfg ıstedıysem senın gıbı oluyum yanı GH :):):) qL

1.'si Bu Konu BaLyoZ İle İlgili Clandaki diğer üyeleri bununla karıştırma. :thumbup1:

Adamları tanımıyorsun boşa post kasma.

2.'si GL Verip Geçin Polemik yaratmayın..

khardesh fakem cok vs atmşn sımdı gel ısdersn ws ? :D başka bısı demıorm ozelden ulaş ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri